Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy Note Pro Türkiye'de Satışta

Samsung Galaxy Note Pro Türkiye'de Satışta

WeBeyn
13.03.2014 - 14:40

Samsung Galaxy Note Pro Türkiye'de Satışta

Samsung’un CES 2014′te tanıttığı yeni modellerinden olan Galaxy Note Pro, Türkiye’de satışa sunuluyor. Detaylar haberimizde.

12,2 inç’lik geniş ekranıyla iş yaşamı ve eğlence dünyası için farklı bir alternatif olan Galaxy Note Pro’nun tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı WiFi modeli için 2.199 TL, WiFi + 3G mideli için ise 2.499 TL olarak açıklandı.

Tabletinizden daha verimli şekilde yararlanmanız için Hancom Office, Remote PC, WebEx, Bloomberg Businessweek ve Dropbox gibi hayatınızı kolaylaştıracak uygulamalar cihazınıza önceden yüklenmiş olarak geliyor. Ofis dokümanları üzerinde işlem yapabilmenizi sağlayan uygulama ile metin, tablo ve sunum dokümanları oluşturabilir ve bunları yönetebilirsiniz. Ofis dokümanları için görüntüleme programı Note Pro ile önceden yüklü olarak gelirken, düzenleme programı Samsung Apps üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ayrıca dışarıdan evdeki ya da ofisteki bilgisayarınıza ulaşmanız gerektiğinde, Remote PC özelliği ile diğer bilgisayarlarınızın içeriğine uzaktan kolayca erişebilirsiniz.

İş ve özel yaşam güvenliğinden taviz ermeyen yeni Galaxy Note Pro, Samsung KNOX ile iş ve özel kullanım alanını birbirinden ayırmanızı sağlıyor. Bu özel güvenlik arayüzü ile özel dokümanlarınız her zaman güvende ve size özel olarak kalıyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile sunulan Samsung Galaxy NotePRO, Klavye, S Action Mouse gibi zengin aksesuar seçenekleri ile de ilgi çekici.

WeBeyn.com

Kaynak: http://www.webeyn.com/samsung-galaxy-...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın