Görüş Bildir
Haberler
Şampiyona Elemeleri Başlıyor

Şampiyona Elemeleri Başlıyor

Fatih
02.01.2014 - 20:04

Şampiyona elemeleri başlıyor

Türkiye, hem bayanlar hem de erkeklerde yarın başlayacak elemelerin 3. ve son turunda mücadele edecek.

Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) Dünya Şampiyonası Avrupa Kıta Elemeleri'nde 3. ve tur son tur maçları, yarın başlıyor. Türkiye, elemelerde hem bayanlar hem de erkeklerde finale çıkma mücadelesi verecek.

3-5 Ocak tarihlerindeki elemeler sonunda, bayanlarda grup birincileri ile ikinci olan takımlar arasında en iyi dereceyi elde eden ilk iki takım, erkeklerde ise grup birincileri ile ikinci olan takımlar arasında en iyi dereceye sahip olan takım, Dünya VoleybolŞampiyonası'na katılma hakkı kazanacak.

A Milli Erkek Takımı, Almanya'nın Ludwigsburg kentinde yapılacak K Grubu maçlarında Almanya, Hırvatistan ve Estonya ile karşılaşacak. I Grubu'nda yer alan A Milli Bayan Voleybol Takımı ise Ankara'daki TVF Başkent Salonu'nda Güney Kıbrıs, Romanya ve Ukrayna ile mücadele edecek.

Bayanlar ve erkeklerde milli takım kadroları ile maç programları şöyle

Bayanlar takım kadrosu

Massimo Barbolini (antrenör), Büşra Cansu, Eda Erdem Dündar, Gamze Alikaya, Gizem Karadayı, Gözde Sonsırma, Güldeniz Önal Paşaoğlu, Kübra Akman, Naz Aydemir Akyol, Neriman Özsoy, Neslihan Demir, Polen Uslupehlivan, Seda Tokatlıoğlu (sporcular).

17.30 Kıbrıs Rum kesimi-Türkiye

20.30 Romanya-Ukrayna

15.00 Türkiye-Ukrayna

18.00 Kıbrıs Rum kesimi-Romanya

15.00 Türkiye-Romanya

18.00 Ukrayna-Kıbrıs Rum kesimi

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/diger...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın