Görüş Bildir
Haberler
Salih, F.Bahçe'ye Mektup Yazdı

Salih, F.Bahçe'ye Mektup Yazdı

Fatih
14.07.2014 - 19:51

Salih, F.Bahçe'ye Mektup Yazdı

Fenerbahçe'den İtalya'nın Serie A takımlarından Roma'ya transfer olan genç yıldız Salih Uçan, spor kamuoyu ve Fenerbahçelilere hitaben mektup yazdı.

Uçan yazdığı mektupta, desteğini hiç esirgemeyen ve bugünlere gelmesinde büyük katkısı bulunan Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe Spor Kulübü camiasınasına teşekkür etti.

Salih Uçan'ın mektubu şu şekilde;

Kıymetli Fenerbahçeliler,

Fenerbahçe Spor Kulübü ile Roma Spor Kulübü arasında imzalanan anlaşma neticesinde, iki yıl süreyle futbol yaşantımı Roma Futbol Takımı'nda sürdürmek üzere yeni bir yolculuğa çıkmış bulunmaktayım.

İki yıl süresince kiralık olarak Roma Spor Kulübü’nde görev alacak olmam sebebiyle, siz değerli sporseverlerle benim için hem heyecanlı hem yeni olan bundan sonraki süreçle ilgili duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Öncelikle henüz 20 yaşında, futbol hayatımdaki yeni sayfanın her şeyden önce ülkeme ve bugünlere gelmemi sağlayan Fenerbahçe Spor Kulübü'ne hayırlı olmasını diliyorum.

En büyük hedefim kendimi iyi bir futbolcu, iyi bir spor insanı ve etik değerlerine sahip iyi bir Türk genci olarak geliştirmek ve bana güvenen tüm insanları haklı çıkarmak olacaktır.

Giderken başta ailem olmak üzere desteğini benden hiç esirgemeyen ve bugünlere gelmemde büyük katkısı bulunan Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe Spor Kulübü camiasına, son 5 yıldır hem ağabey hem profesyonel danışman olarak daima katkısını yanımda hissettiğim, temsilcim Ömer Koray Uzun'a, Batur Altıparmak'a, gelişimimi destekleyen ve beni daima cesaretlendiren Murat Dizdar ve Seyit Mehmet Özkan'a, beni yüreklendiren tüm sporsever ve özellikle Fenerbahçe taraftarlarına içten teşekkürlerimi sunmak isterim.

Sevgi ve saygılarımla,

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0