Görüş Bildir
Haberler
Salata Yiyerek Zayıflamak Mümkün mü?

Salata Yiyerek Zayıflamak Mümkün mü?

Ozcan Ozturk
03.12.2014 - 22:32 Son Güncelleme: 04.12.2014 - 11:47

Salata Yiyerek Zayıflamak Mümkün Mü? » Zayıflama, Diyet

Herbir yaprağı rengarenk olup vitamin ve mineraller bakımından da zengin içeriğe sahip olan sebzeler sadece sofralarımıza renk ve lezzet katmakla kalmayıp aynı zamanda zayıflamak içinde güzel bir seçenek. Sebze diyeti menüden oluşup beş öğün içerikleri ile istediğiniz gün menüleri tercihinize göre değiştirebilirsiniz. Ayrıca salata tüketimi sadece zayıflatmada değil hazımsızlık sorunu çekenlere de birebir.

1 gün

Sabah : papayadan oluşan bir meyve salatası, 100 gr siyah üzüm

Ara : taze maydanoz , bir dilim çavdar ekmeğe sürülmüş yağsız laneli peynir

Öğle : tvuk göğüslü taze fasulyeli salata içine ; ince dilimler halinde kesilen taze fasulyeleri v on dakika tuzlu suyla beraber haşlayın. Bir kase içine ince doğranan soğanı haşlanan fasulyeyi ve el yardımı ile parçalanan marulları koyun, tuz karabiber ve sirke döküp haşlanış tavu göğsünüde ilave edip hazırlanan salatayı yiyin.

Ara : bir adet elma

Akşam : yağsız peynir salata ve domates bir adet ince dilimlenmiş çavdar ekmeği

2. gün

Sabah : ince dilimlenmiş kepek ekmeğine reçel sürün

Ara : küçük kasede yağsız yoğurt

Öğle : şef salatası : çok az kıvırcık, mozrella peynirinden 50 gr, havuç ve yeşil biberli salataya zeytinyağı çok az, sirke, tuz ilav edin.

Ara : iki adet mandalina

Akşam : ikiyüz gr mantarı tuz ve biberle birlikte kızrtın, iki yemek kaşığı parmesan peyniri ve iki yemek kaşığı suyu bir adet yumurta içerisine karıştırın maydanozda ekleyebilirsiniz, hazırlanan karışımı mantarlara ilav edip ortalam beş altı dakika kadar birlikte pişirin.

3. gün

Sabah : yağsız peynir ve domates karışımlı yağsız tost ekmeği hazırlayın ve bir fincan şekersiz çay

Ara : 10-15 adet badem

Öğle : bir kase için kırmızı biberi ve ikiyüz gr haşlanmış küp halinde doğranmış patatesleri koyun içierisine çok az tuz sirke karabiber ve maydanozda ekleyebilirsiniz.

Ara : bir adet taze sıkılmış greyfurt suyu için

Akşam : bir adet yeşil elmayı küp halinde doğrayın ve bir adet küçük haşlanmış tavuğu ve çok az roka yı birlikte karıştırın. İçerisine bolca sıkılmış limon çok az zeytinyağı tuz ve dilerseniz karabiberde ekleyebilirsiniz.

4. gün

Sabah : ince bir şekilde kıyılmış olan kırmızı biberi yağsız labne peyniri ile birlikte karıştırın ve bir adet ince dilimlenmiş çavdar ekmeğine sürün.

Ara : iki adet taze domatesi sıkıp suyunu için

Öğle : bir kase içerisine marulları el yardımı ile dilimleyin. Yüzelli gr salatalık ve bir adet soğanı incecik bir şekilde doğrayın, mangonun yrısını da doğrayın ve bunların hepsini birlikte karıştırın. Karışımın içerisine çok az tuz ve sirke ekleyin. karabiberde konulabilinir ve bir dilim kepek ekmeği.Ara : yüzyirmibeş gr çilek ve ikiyüz gr yağsız yoğurdu birlikte karıştırarak yiyin.Akşam : haşlanmış brokoliden dört yemek kaşığı ve küçük kase yağsız yoğurt. Bir adet ince dilimlenmiş çavdar ekmeği

Kaynak: http://zayiflama.gen.tr/salata-yiyere...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın