Görüş Bildir
Haberler
Saints Row 4’E Beş Yeni Dlc Geliyor

Saints Row 4’E Beş Yeni Dlc Geliyor

Onedio Medya
06.02.2014 - 17:12

Saints Row 4’E Beş Yeni Dlc Geliyor

Deep Silver markayı bırakmıyor.

YAZAN

Sarp Kürkcü

THQ’nun başına gelenlerden sonra lisans hakları Deep Silver’a geçen ve dördüncü oyunuyla ortalama bir tepki alan Saints Row serisi DLC yağmuruna devam ediyor.

Bunlardan ilki, Reverse Cosplay Pack . Ücretsiz olan bu eklenti topluluğun yapmış olduğu iki cosplay’i oyun içine kostüm olarak eklemeyi sağlıyor. Birisi Genki Space Pimp, diğeri de Freckle Bitch kıyafeti.

Hatta bununla ilgili ufak da bir video var. Böylece normalde oyun karakterlerinin cosplay’i yapılırken, tersi durumun nasıl kabullenildiğini izleyebilirsiniz.

Diğer bir DLC’miz The Polarizer . Manyetik bir silah olan ve mıknatısın çocukluktaki eğlencelerini sunan bu paket 0.99 dolarlık ücretiyle karşımızda.

Üçüncü paketimiz College Daze DLC Pack . Üniversitenin bize Hollywood filmlerinde yansıtıldığı şekilde olmadığını gören gençlere merhem niyetine sunulan bu pakette yine eğlencelik kostümler var. Fiyatı ise 2.99 dolar. Yine bununla benzer yapıya sahip olan bir diğer paket ise Game On DLC . Burada da hokey çılgınlığını sokaklara taşımanız ya da uzaylıları top olarak kullanma suretiyle golf oynayabilirsiniz. Yine bu paket de 2.99 dolar.

Ama nasıl ya? ” diyorsanız, iki DLC paketinin ortak videosu aşağıda.

Son olarak Bling Bling Pack var ki, dolarlardan altınlardan sıkılmayanların eklentisi bu. Midas dokunuşu ile insanları altına çevirdiğiniz, patlattığınızda da zengin olduğunuz, çılgın parasal açlıkları gidermek için birebir olan bu paketimiz de 2.99 dolarlık etiketle karşınızda.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36475-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın