Görüş Bildir
Haberler
Sağlıklı Yaşam Koçunuz Up24 By Jawbone

Sağlıklı Yaşam Koçunuz Up24 By Jawbone

Elif Altunten
07.05.2014 - 11:18 Son Güncelleme: 07.05.2014 - 12:48

Mobil teknoloji markası Mobicom bir ilke daha imza attı. Dünyada giyilebilir teknoloji trendi olan JAWBONE’u Türk tüketicisiyle buluşturan Mobicom, UP24 by JAWBONE bileklik ile herkesi sağlıklı yaşama çağırıyor. UP24, uyku, hareket ve beslenme alışkanlıklarını 24 saat takip altına alarak daha sağlıklı yaşamanıza yardımcı oluyor.

JAWBONE, sağlıklı yaşam tarzına bütüncül bir çözüm sunuyor. Bileklik ve akıllı cep telefonu uygulamasından çok daha fazlasını sunan UP24 by JAWBONE, entegre bir sistem olarak ön plana çıkıyor. Kişiye özel uyku, hareket ve beslenme alışkanlıklarını düzenleyen bileklik daha iyi bir yaşam için kişilerin kendi yaşam performanslarının farkına varmasını sağlıyor.

Hareket, beslenme ve dinlenme üzerine kurulu UP24, kişinin nasıl uyku uyuduğunu, hareket ettiğini ve yemek yediğini anlamasına yardımcı olarak, daha akıllı ve bilinçli seçimler yapmasına yardımcı oluyor.

Hareketleri ve uykuyu arka planda izleyen UP24, bilgileri görüntüleyerek öğün ya da ruh hali gibi unsurlar eklenmesine yardımcı oluyor. Bir bileklikten daha fazlası olan UP24 ile koyulan hedeflere göre başarılar ölçülebiliyor. JAWBONE UP24 her yeni güne zinde başlamayı sağlıyor.

Nisandan beri Türkiye’de satışa çıkartılan UP24 by JAWBONE bileklikler D&R, Turkcell Flagship, Beymen Blender ve mobicom.com.tr adresinden satın alınabilir.

haber kaynağı: 724saglik.org/sağlık haberleri

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın