Görüş Bildir
Haberler
Sağlam'dan Şok Açıklamalar

Sağlam'dan Şok Açıklamalar

Fatih
02.01.2014 - 18:56

Sağlam'dan şok açıklamalar!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Tarık Çamdal ve Veysel Sarı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

LigTv’ye konuşan Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Tarık Çamdal’ın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Ertuğrul Sağlam’ın o sözleri…

“Tarık’ın bizimle birlikte bir sorunu yoktu. Ona güvendik, inandık formayı verdik. O da bizim takımımızın değişmeyen futbolcusu oldu. Daha sonra Milli takıma seçildi. İstanbul takımları kendisini transfer etmek istedi. Dolayısıyla bizim oyuncumuzla problemimiz olmadı. Alınan karar yönetim kurulumuzun kararıydı.”

“ALINAN KARAR BİZİ SIKINTIYA SOKTU”

“Bu gibi durumlarda kulüpler iki tercih yapmak zorunda. Birincisi hiç birşey olmamış gibi davrancak ve sezon sonunda istediği kulübe bedelsiz olarak gidecek ya da oyuncunun kendi geleceğinde yer vermeyip onun yerine başka oyuncularla bu tercihini yapacak ve o oyuncuları takımın içersine katmaya çalışcak. Kulüp de böyle bir karar aldı. Bizde saygı gösterdik. Bizim açımızdan sıkıntılı bir karardı. Devamlı oynayan önemli bir oyuncumuzdu. Özellikle de yabancı kontenjanından dolayı yerli futbolcuların ne kadar değerli olduğu gerçeği ortadayken, böyle bir kararın alınması bizi sıkıntıya soktu.”

“ONUN BÖLGESİNDE KİMİ DENEDİYSEK OLMADI”

“O bölgede geçen hafta savunma oyuncumuz

Diego’yu denedik, bu hafta Serol’la başladık olmadı, Özgür’ü getirdik oraya. Yani bir sıkıntı oldu. Yarın bir gün Veysel’le aynı sıkıntıyı yaşayabileceğimizi düşünürsek eğer, bir takımda istikrarlı bir şekilde oynayan hem sağ bek hem sol bekin takımda olmyacak olması kadro yapılanması anlamında bizi çok sıkıntıya soktu. Tabi kulüp bu şekilde karar alsa da biz de istemeyerek olsa da destek vermek zorunda kalıyoruz.”

“İNŞALLAH SÖZLEŞMELERİNİ UZATIRLAR”

“İnşallah Veysel’le ve Tarık’la alakalı sorun çözülür ve İnşallah o da mukavelesini uzatır bundan sonraki dönemde de bizimle beraber olurlar. Benim beklentim bu yönde.”

“TARIK İÇİN İSTANBUL ERKEN”

“Tarık için İstanbul bence erken. Biz gelmeden önce iki sene daha bu takımda görev yapmış ama geriye dönüp baktığım zaman 10 maçını bilmiyorum. Tarık’ın daha öğrenecek çok şeyi var. Bunları yapmadan beklentinin çok yüksek olduğu birortama girmesi hem onun geleceği açısından çok olumsuz bir durum teşkil eder. O yüzden ben Tarık’ın kendi geleceğini düşünerek karar vermesini istiyorum.”

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/02/saglamd...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın