Görüş Bildir
Haberler
Sabri: "Ben Galatasaray'ın Evladıyım"

Sabri: "Ben Galatasaray'ın Evladıyım"

Fatih
17.05.2014 - 22:27

Sabri: "Ben Galatasaray'ın Evladıyım"

Galatasaray'ın kaptanlarından Sabri Sarıoğlu, gelecek sezon da sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istediğini söyledi.

Kayseri Erciyesspor 'u 2-1 yendikleri maçın ardından Lig TV 'ye konuşan Galatasaray 'ın savunma oyuncusu Sabri Sarıoğlu , 'Ülkemizin yaşadığı 4-5 gündür yaşadığımız matem var. Bu maça büyük üzüntüyle çıktık. Türk milletine ve ailelerine sabır diliyorum. Biz de çok etkilendik. Yorucu bir sezon oldu ve şampiyon olup 4. yıldızı takmak istiyorduk. Türkiye Kupası'nı kazanmamız bir nebze bizi sevindirdi. Buruk bir sevinç yaşadık. İnşallah yeni sezonda daha iyi bir Galatasaray sergilemek istiyoruz. Artık tatil zamanı, dinlenip daha iyi bir şekilde geri geleceğiz..' dedi.

Galatasaray'da kalmak istediğini belirten Deneyimli oyuncu, 'Uzun süre oynamadığım zamanlar oldu ama iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Devamlı oynamamak kolay değil. Kendimi hazır tutmak için daha fazla efor sarfettim. Sözleşmemin opsiyonu vardı ve bir sezon daha uzadı. Sonuçta ben Galatasaray'da Sabri oldum ve buranın evladıyım. İsterlerse terimin son damlasına kadar mücadele ederim. İstenmezsem helalleşir ayrılırım.' diye konuştu.

Karadeniz deplasmanlarında yarışta geriye düştüklerini belirten Umut ise, 'Soma'da yaşanan faciadan dolayı çok üzgünüm, ölenlere Allah rahmet eylesin. Ligi ikinci bitirdiğimiz için mutluyuz. Süper Kupa ile başladık ve şampiyonluğa da çok yaklaştık ancak olmadı. Çaykur Rize ve Karabük maçını kazanamadık ve yarıştan koptuk.' dedi.

Zor bir maç olduğunu söyleyen Selçuk İnan, 'Soma'da hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Bu maça çıkmak zordu, anlam taşısa da benim için anlamsız bir maçtı. Hiçbir şey candan değerli değil ancak kazanmak zorundaydık. Sezonun değerlendirmesini yapmama da gerek yok, böyle bir sezonda şampiyon olamıyorsak ikinci olmalıydık ve bu maç herşeyin özetiydi diyebilirim. Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmak iyi bir sonuç.' dedi.

Gelecek sezon 4. yıldızı takmak istediklerini belirten Selçuk, 'Bir maç söylemek zor. Çok iniş çıkış yaşadık. Bu yüzden şampiyon olamadık ve her sene şampiyon olacağız diye bir kural yok. Hedefimiz önümüzdeki yıl 4. yıldızı takmak. Hatalarımızdan ders alıp şampiyonluk yaşamak istiyorum.' diye konuştu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın