Görüş Bildir
Haberler
Rojo Resmen Manchester United'da

Rojo Resmen Manchester United'da

Fatih
20.08.2014 - 22:09

Rojo Resmen Manchester United'da

Sporting Lizbon, Rojo'nun Manchester United'a satıldığını ve bir sezonluğuna Nani'yi Kırmızı Şeytanlar'dan kiraladıklarını duyurdu.

Sporting Lizbon , Arjantinli savunma oyuncusu Marcos Rojo 'nun Manchester United 'a transfer olduğunu açıkladı. Portekizli kulüp bu transfer kapsamında Nani 'yi de Manchester United'dan kiraladıklarını duyurdu.

Kırmızı Şeytanlar da resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada 20 milyon avroya Rojo'yu transfer ettiğini duyurdu. Nani'nin Sporting Lizbon'a da kiralandığı doğrulandı.

Stoper ve sol bek mevkisinde oynayabilen Rojo, geçen sezon Sporting Lizbon formasıyla çıktığı 28 maçta 6 gol kaydetti. Genç oyuncu, Dünya Kupası'nda Arjantin'in finale kalmasında da önemli rol oynamıştı.

Rojo, 5 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra Rio Ferdinand'dan boşalan 5 numaralı formayla poz verirken Nani'nin maaşının İngiliz ekibi tarafından karşılanacağı da ifade edildi.

İmza sonrasında konuşan 24 yaşındaki oyuncu, 'Benim için bir rüya gerçek oldu. Manchester United forması giyecek olmaktan dolayı gurur duyuyorum.' dedi.

Louis van Gaal tarfaından gözden çıkartılan Nani, 2007 yazında Sporting Lizbon'dan Manchester United'a transfer olmuştu. Portekizli yıldız, Kırmızı Şeytanlar forması ile 4 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın