Görüş Bildir
Haberler
Real Madrid Zirve Aşkına

Real Madrid Zirve Aşkına

Fatih
08.02.2014 - 23:03

Real Madrid Zirve Aşkına

La Liga'nın 23. hafta maçında Real Madrid, Ronaldo'dan yoksun olsa da Villarreal'i konuk etti.

La Liga'nın 23. hafta maçında Real Madrid, sahasında Villarreal'i konuk ettiği maçta 4-2 kazanarak puanını 60'a yükseltti.

REAL GOLLE BAŞLADI

Real Madrid karşılaşmaya çok etkili ve baskılı başlarken Bale'in katkısıyla üst üste golleri de bulmayı başardı.

7- dakikada Savunmanın hatasında topu kapan ve sağ çaprazdan ceza sahasına giren Bale, topun altına girerek aşırtma bir vuruşla golü attı 1-0.

19'Villarreal atağında Edu Ramos yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu. Diego Lopez topu direk dibinde güçlükle kontrol edebildi.

9- dakikada Bale sağ kanattan son çizgiye inip ayağının dışıyla arka direğe ortaladı. Benzema kafayı vuracakken savunma araya girdi. Benzema pozisyonda penaltı bekledi. 10. dakikada ise Bale'in sağdan ortasını Benzema indirdi. Modric'in gelişine şutu savunmadan döndü.

19- dakikada Villarreal atağında Edu Ramos yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu. Diego Lopez topu direk dibinde güçlükle kontrol edebildi.

22- dakikada Villarreal'in soldan kullandığı kornerde Musacchio topu ıskaladı. 25. dakikada Sağ kanattan çalımlarla son çizgiye inen Bale, ön direğe sert ortaladı. Gelişine şutunu çeken Benzema ise farkı ikiye çıkardı 2-0.

38- dakikada Villarreal'in çok adamla geldiği atakta Ramos'un ortasında Gomez'den önce savunma araya girdi. 42. dakikada Sağ çaprazdan Real Madrid ceza sahasına giren Gaspar, uzak köşeye müthiş vurdu ve topu yan ağlara gönderdi 2-1.

44- dakikada Di Maria'nın sağ çaprazdan çok sert ve falsolu şutunu kaleci Asenjo son anda kornere çelebildi.

REAL VİTES YÜKSELTTİ

İlk yarının sonlarına doğru farkın bir düşmesi nedeniyle ikinci yarı başında çok daha iştahlı bir Real Madrid sahadaydı.

55- dakikada Bale ile verkaça giren Carvajal, sağ çaprazdan dar açıdan şutunu çekti. Top direk dibinden auta çıktı. İçeride Benzema müsait pozisyondaydı.

57- dakikada Di Maria'nın pasıyla savunma arkasına sarkan Jese'nin soldan sert ortasına Benzema kale önünde yetişemedi.

64- dakikada Çok seri ve dikine paslarla rakip ceza sahasına giren Real Madrid'de Jese sol çaprazdan çok şık bir dokunuşla kalecinin yanından topu ağlara gönderdi 3-1.

69- dakikada ise ceza sahasının hemen dışından kazanılan serbest vuruşta Giovani dos Santos nefis vurdu ve topu doğrudan ağlara gönderdi 3-2.

73- dakikada Modric'in pasına gelişine cepheden Xabi Alonso çok sert vurdu. Top savunmaya takıldı. 76'da Ramos'un kaptığı top sonrasında çok hızlı çıkan Real Madrid'de Jese'nin soldan yay üzerine pasında Benzema köşeye nefis vurdu ve farkı tekrar ikiye çıkardı 4-2.

Farkın tekrar ikiye çıkması sonrasından Villarreal'in gardı düşerken Real Madrid de skoru korumaya oynadı. Ev sahibi ekip maçı 4-2 kazandı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın