Görüş Bildir
Haberler
Real Madrid Yıkıldı

Real Madrid Yıkıldı

Fatih
08.05.2014 - 00:00

Real Madrid Yıkıldı

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, erteleme maçında karşılaştığı Valladolid'le 85. dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı.

İspanya La Liga ’daki erteleme maçında Real Madrid , deplasmanda Real Valladolid ile karşılaştı.

Dokuzuncu dakikada Cristiano Ronaldo ’nun sakatlanarak yerini Morata ’ya bıraktığı maçta Real Madrid, 35. dakikada Sergio Ramos ’un frikikten attığı golle 1-0 öne geçti ve devreyi de bu skorla kapadı. Son dört haftadaki beşinci golünü atan Ramos’un, golü attıktan sonra yedek kulübesindeki Cristiano Ronaldo’ya koşması da ilk yarıdan notlar arasındaydı.

Zevksiz bir mücadeleye sahne olan maçın ikinci yarısı da daha çok orta sahada geçerken 85. dakikada Humberto Osorio Botello kornerden gelen topu kafayla ağlara göndererek Real Madrid’i yıktı.

Bu sonuçla Real Madrid, ligde son iki haftaya girilirken puanını ancak 84’e çıkarabildi ve üçüncü sırada kaldı. La Liga’da lider Atletico Madrid ’in 88, son hafta Atletico’yu konuk edecek Barcelona ’nın ise 85 puanı var.

Sahasındaki yenilmezlik serisini 11 maça çıkaran Valladolid ise kendileri için çok kıymetli olan bir puanla bir anda iki basamak birden yükselerek 16. sıraya yükseldi. Valladolid ile beraber 17. Getafe ve 18. Almeria da 36 puanı sahip. 19. sıradaki Osasuna ise rakiplerini 35 puanla takip ediyor.

Spor365

Kaynak: http://spor365.com/Real-Madrid-yikild...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın