Görüş Bildir
Haberler
Real Madrid'den 3 Bomba

Real Madrid'den 3 Bomba

Fatih
03.07.2014 - 00:13

Real Madrid'den 3 Bomba

Real Madrid'in Dünya Kupası'nın üç büyük yıldızı James Rodriguez, Toni Kroos ve Keylor Navas'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

Her sezon bir büyük yıldızı kadrosuna katmayı gelenek haline getiren Real Madrid, geçtiğimiz yaz Gareth Bale transferiyle damga vurduğu transfer piyasasında bu kez üç büyük yıldıza imza attırmaya hazırlanıyor.

Geçen sezon Monaco'ya 45 milyon euroya transfer olan Kolombiyalı yıldız, Radamel Falcao'nun yokluğunda ülkesini Dünya Kupası'nda sırtlayan isim konumunda.

Attığı beş golle ikinci tur maçlarının ardından kupanın gol kralı olan Rodriguez, Angel Di Maria'nın da takasta kullanılacağı bir formülle sezonun en dikkat çekici transferine imza atabilir.

Son üç sezondur Levante forması giyen 27 yaşındaki Kosta Rikalı kaleci Keylor Navas da Real Madrid'in transferini gerçekleştirmek istediği isimler arasında.

Çeyrek finale çıkan Kosta Rika'nın bu başarısında başrolü oynayan tecrübeli file bekçisi, her geçen sezon daha büyük bir soru işaretine dönüşen Iker Casillas ve Diego Lopez'in önünde Real Madrid kalesinin yeni sahibi olabilir.

Adı geçen sezonun ortasından itibaren sıklıkla Manchester United ile anılmasına karşın şu ana dek kulübü Bayern Münih'ten ayrılmayan Toni Kroos da Florentino Perez'in transferiyle özel olarak ilglendiği bir başka isim.

Geçen sezon Bayern formasıyla 47 maçta 4 gol bulan 24 yaşındaki oyuncunun bonservis değeri 38 milyon euro olarak gösteriliyor.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1449...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın