Görüş Bildir
Haberler
Real'den Gövde Gösterisi

Real'den Gövde Gösterisi

Fatih
26.04.2014 - 23:06

Real'den Gövde Gösterisi

Hafta içi Bayern Münih’i mağlup ederek Şampiyonlar Ligi finaline göz kırpan Real Madrid, La Liga’da da şampiyonluk yarışını bırakmıyor. Sahasında Osasuna’yı konuk eden Los Galacticos mücadeleyi 4-0 kazandı ve maç eksiği ile lider Atletico Madrid'i takibini sürdürdü.

Real Madrid’in şampiyonluk inadı! Kral Kupası’nı kazanan, Şampiyonlar Ligi’nde finale çok yakın olan eflatun beyazlılar, La Liga’da da Atletico Madrid’i takibini sürdürdü. 35. hafta mücadelesinde Osasuna’yı konuk eden Madrid ekibi, sahadan 4-0 gibi rahat bir skorla galip ayrıldı.

Mücadeleye hızlı başlayan Real Madrid, 6. dakikada Ronaldo’nun ceza sahası dışından attığı enfes golle 1-0 öne geçti. Bayern Münih rövanşını düşünerek rotasyona giden eflatun beyazlılar, daha kontrollü bir oyun oynayarak kendini sıkmadı. Sergio Ramos ve Isco ile pozisyonlar yakalayan Ancelotti’nin öğrencileri, farkı artıramayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda da düşük bir tempoyla oynayan Real Madrid, 52. dakikada Ronaldo ile farkı 2’ye çıkardı. Sol kanattan ceza sahasına doğru yönelen süper yıldız, ceza sahasına girmeden yaptığı müthiş vuruşla skoru 2-0’a getirdi. 60. dakikada sahneye çıkan Sergio Ramos, Di Maria’nın ortasına düzgün bir kafa vuruşu yaparak farkı 3’e çıkardı. Real Madrid adına sahada son sözü Dani Carvajal söyledi ve Isco’nun ortasında topu kafayla Osasuna kalecisi Fernandez’in üstünden aşırtarak skoru 4-0 olarak ilan etti.

Bu sonuçla puanını 82’ye çıkaran Real Madrid, bir maç eksiği ile Atletico Madrid’le olan farkı 3’e indirdi. Düşme korkusunu derinden hisseden Osasuna ise 35 puanla 17. sırada kaldı.

TotemSpor

Kaynak: http://totemspor.com/haber/futbol/la-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın