Görüş Bildir
Haberler
Puan Farkı 1-1 Eriyor

Puan Farkı 1-1 Eriyor

Fatih
24.02.2014 - 22:02

Puan Farkı 1-1 Eriyor

Spor Toto Süper Lig 22. Hafta kapanış maçında lider Fenerbahçe deplasmanda Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maça Fenerbahçe çok hızlı başladı.

2- dakikada Fenerbahçe sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner'ın yerden gönderdiği topa Mehmet Topuz ceza alanı dışından vurdu ama top üstten dışarıya gitti.

3- dakikada Elazığspor kalecisi Vanja Ivesa'nın kale vuruşu kısa düşünce Alper topu aldı ve sağ çaprazdan ceza alanına koşu yapan Emenike'ye pasını attı ama karşı karşıya pozisyonda Ivesa, Emenike'ye geçit vermedi.

5- dakikada Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Alper, rakiplerinden sıyrılıp ceza alanına girer girmez vuruşunu yaptı ve Ivesa son anda çok güzel bir kurtarışla topu kornere gönderdi.

6- dakikada Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Emenike'nin vuruşu dışarıya gitti.

8- dakikada Sarı lacivertliler baskısını giderek arttırıyor. Caner'in ceza alanı dışından sert şutunu Ivesa son anda kornere gönderdi.

Bu pozisyonları atlatan Elazığspor oyunda dengeyi kurdu. İlk devrenin uzatma dakikalarında golü buldu. Elazığspor kontra atak geliştirdi ve Deniz'in pasıyla ceza alanında topla buluşan Onur, Bekir'den sıyrıldı ve sol ayağıyla sol köşeye plase bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi. 1-0

İkinci yarıda ise Fenerbahçe yine hızlı başladı. Ama 58. dakikada şok bir pozisyon yaşadı. Fenerbahçe'de Cristian Baroni avantaj oynatılan pozisyonun ardından Cristian'ın rakibiyle olan münakaşasından dolayı kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.

Bu pozisyon sonrası oyunu bırakmayan Fenerbahçe beraberlik golünü 83. dakikada buldu. Fenerbahçe, sağ kanattan köşe gönderine yakın bir noktadan serbest vuruş kullandı. Savunmanın müdahale ettiği topla aynı kanatta Caner topla buluştu ve uzak direğe ortasını gönderdi ve boş durumda olan Mehmet Topal, topu ağlara gönderdi. 1-1

Kalan dakikalarda ataklar sonuç vermeyince lider Fenerbahçe deplasmanda Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. 48 puana yükselen sarı lacivertli ekip en yakın takipçisi Galatasaray ile puan farkı 4'e indi.

Elazığspor ise 23 puana yükseldi.

Önümüzdeki hafta Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak. Elazığspor ise deplasmanda Sivasspor'un konuğu olacak.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bırakın Kırmızıyı Sarı Kart Bile Değil"

FIFA Kokartlı eski hakem ve Sözcü gazetesi yazarı Selçuk Dereli, Baroni'nin kırmızı kartı görmesini değerlendirdi.

Türk Hakemliğinin duayen isimlerinden Selçuk Dereli, Baroni’ye gösterilen kırmızı kartı ve sonrasında yaşananları Amkspor.com.tr’ye yorumladı.

İşte Dereli’nin yorumu;

Zekeriya Alp’in hakemleri maçları doğramaya devam ediyor! Bu nasıl kırmızı karttır?

Baroni ve Onur’un başrolde olduğu bu pozisyonda, Baroni sadece kendisini Onur’dan kurtarmak isterken ayağıyla onu tutuyor. Bunun sonrasında ise kırmızı kart ile cezalandırılan isim Baroni oluyor. Böyle kırmızı kart olur mu? Bu pozisyonda sarı kart bile gösterilmez.

Yunus Yıldırım’ın Elazığspor maçında yaptığı hatalar sonrasında hakemlere karşı büyük bir tepki içerisine giren sarı lacivertli camia, Hüseyin Göçek’in bu kartından sonra görünen o ki MHK’ye iyice ateş püskürmeye başlayacak.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/02/24/birakin...

Cristian Baroni'nin kırmızı kart gördüğü pozisyon

F.Bahçeli futbolculardan flaş iddia

Fenerbahçe - Elazığspor maçında 58. dakikada Baroni'nin kırmızı kart gördüğü pozisyondan sonra ortalık karıştı.

Bu posziyondan sonra sarı lacivertli futbolcular kırmzı karta itiraz etti. Ancak Göçek ve yardımcısının kararı değişmedi. Maçın hakemi sarı lacviertli futbolcuları uzaklaştırarak Baroni'yi düşüren ELazığsporlu Onur Ayık'ın yanına gitti. 

Göçek elini cebini atarak sarı kartını Onur'a gösterdi. İşte bundan sonra kıyamet koptu. Özellikle Emenike ve Alper hakem Göçek'e 'Onur'a iki kez sarı kart gösterdin şimdi kırmızı kartını göstermelisin' diyerek itiraz etti. Göçek ise bu iddiayı kabul etmedi. Fenerbahçeli Alper bu iddiasında çok ısrar ederek çok sert tepki gösterdi. 

Göçek'in Onur'a iki kerz kart gösterip göstermediği maç yayına yansımadı.

Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0