Görüş Bildir
Haberler
Prestigio'nun Android Uygulaması Multistore'da

Prestigio'nun Android Uygulaması Multistore'da

Pchocasi
27.08.2014 - 20:47 Son Güncelleme: 27.08.2014 - 21:05

Prestigio'nun Android Uygulaması Multistore'da

Uluslararası mobil cihaz üreticisi Prestigio’nun Android uygulama mağazası MultiStore’da popüler ücretli oyunları para ödemeden cihazınıza indirip deneyebilirsiniz!

Prestigio’nun mobil cihazlarda çalışmak üzere özenle seçilmiş uygulamalara kolay erişim sunan MultiStore uygulama mağazasındaki ücretli oyunlar artık herhangi bir ücret ödemeden indirilebiliyor. Bu sayede kullanıcılar oyunu satın almadan önce deneme şansı yakalamış oluyor. Üstelik oyunlar çeşitli kısıtlamalar içeren demo sürümleri olarak değil tam sürüm olarak indirilebiliyor.

POPÜLER ÜCRETSİZ OYUNLAR

Ücretsiz olarak oynanabilecek oyunlar arasında Ice Rage:Hockey, Sky Aces II, Heroes: A Grail Quest, Strategy & Tactics: WW II gibi popüler oyunlar bulunuyor.

Prestigio MultiStore ’dan uygulama ve oyunları indirebilmek için ücretsiz olarak bir Prestigio ID’si oluşturmak yeterli oluyor. Oluşturulan bu hesap ile Prestigio’nun bulut depolama servisi MultiCloud’a ve e-kitap servisi eReader’a da giriş yapılabiliyor.

ÖZEL İNDİRİM VE TEKLİFLER

MultiStore aracılığıyla cihazınıza kurduğunuz uygulamalar için bir güncelleme çıktığında MultiStore sizi hemen uyarıyor. Farklı bir Prestigio cihaza geçiş yaptığınızda ise uygulamalarınız da sizinle birlikte geliyor.

Hatta ücretli olarak satın aldıklarınız bile! Bir kez satın aldığınız bir uygulamayı tüm Prestigio akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabilirsiniz.

MultiStore’da sadece Prestigio kullanıcılarına özel indirimler ve avantajlı teklifler de bulunuyor. Ödemeler için PayPal ve kredi kartları kullanılabiliyor.

Daha fazla bilgi için **http://promo.prestigio.com/multistore/** adresini ziyaret edebilirsiniz.

PCHOCASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/prestigionun-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın