Görüş Bildir
Haberler
Prandelli, Sneijder'i Bekliyor

Prandelli, Sneijder'i Bekliyor

Fatih
14.08.2014 - 22:20

Prandelli, Sneijder'i Bekliyor

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 'Sneijder dönünde daha atak oynayan Galatasaray yaratacağız, 4-5 farklı taktiğe sahip olacağız.' dedi.

Florya'da önceki gün düzenlenen barbekü partisinde G.Saraylı yöneticilerle bir durum değerlendirmesi yapan Cesare Prandelli, sarı kırmızılıların son durumunun da fotoğrafını çekti.

İtalyan hoca, takım halinde özellikle hücumda daha hızlı oynamaları gerektiğini belirtip çözüm olarak da Wesley Sneijder'ı işaret etti. Hollandalı yıldızın dönüşü ile daha atak bir futbol oynayan bir G.Saray yaratacaklarını belirten Prandelli şu ifadeleri kullandı:

'Öncelikle daha süratli ve hızlı oynamamız gerekiyor. Kompakt bir oyun oynamalıyız. Takım içinde, oyuncular arasındaki dayanışma ve uyum beni çok mutlu ediyor. Ama sahadaki sıkıntımızın anahtarı Sneijder. O gelince hız kazanacağız. Rakip ceza sahasında verim açısından bu takım çok değişecek. Dönen toplar, duvar pasları ve pozisyon sayımız artacak. Şu anda Galatasaray 1-2 taktikle ceza sahasına giriyorsa, Sneijder geldiğinde 4-5 farklı taktiğe sahip olacağız. Varyasyonlar değişecek.'

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın