Görüş Bildir
Haberler
Pfdk O Takımlara Son Noktayı Koyduuu

Pfdk O Takımlara Son Noktayı Koyduuu

Futbol Haberleri
12.12.2014 - 17:25 Son Güncelleme: 13.12.2014 - 11:06

Pfdk O Takımlara Son Noktayı Koyduuu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iki takımı PFDK’ya sevkedildi.Cizrespor ile Mersin İdmanyurdu yaşanan nahoş olaylardan sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevkedildi. Cizrepor, Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile oynadığı maçta yaşanan saha olayları sebebiyle, Mersin İdman Yurdu ise yine kupa mücadelesinde sportmenliğe aykırı hareketten Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. TFF iki takımı da PFDK’ya resmen sevketti. Türkiye futbol federasyonu hukuk muşavirliği mersin idmanyurdu ve cizresporu profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk etti.Haberin detayı ve daha fazla bilgi için futbolla.com'dan ayrılmayınız.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iki takımı PFDK’ya sevkedildi.Cizrespor ile Mersin İdmanyurdu yaşanan nahoş olaylardan sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevkedildi. Cizrepor, Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile oynadığı maçta yaşanan saha olayları sebebiyle, Mersin İdman Yurdu ise yine kupa mücadelesinde sportmenliğe aykırı hareketten Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. TFF iki takımı da PFDK’ya resmen sevketti. Türkiye futbol federasyonu hukuk muşavirliği mersin idmanyurdu ve cizresporu profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk etti.

Hukuk Müşavirliği'nin bugün yaptığı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan raporlarda şu ifadelere yer verildi

'1- Cizrespor Kulübü'nün, 09.12.2014 tarihinde oynanan Cizrespor - Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- Mersin İdmanyurdu Kulübü'nün, 10.12.2014 tarihinde oynanan Bursaspor - Mersin İdmanyurdu Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki '5 futbolcusunun sarı kart 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi suretiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.'

Kaynak: Futbol Haberlerinin Adresi

Kaynak: http://www.futbolla.com/pfdk-o-takiml...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın