Görüş Bildir
Haberler
Perez'in Ronaldo Endişesi Büyük

Perez'in Ronaldo Endişesi Büyük

Fatih
04.06.2014 - 22:52

Perez'in Ronaldo Endişesi Büyük

Real Madrid'in başkanı Florentino Perez, Portekizli yıldız Ronaldo'nun sağlık durumunun tamamen iyi olmadan oynatılmamasını istedi.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, takımın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun tam iyileşmeden Dünya Kupası'nda oynatılmasına karşı olduğunu söyledi.

İspanyol başkan, El Larguero'ya verdiği demeçte 'Kaka ya da Sami Khedira'ya olduğu gibi olacak diye endişe duyuyorum. Onlar da tam iyileşmemişken oynatılmışlardı ve daha da kötü hale geldiler. Ronaldo gibi bir oyuncu tamamen sağlıklı olmadan oynatılmamalı.' diye konuştu.

Hedeflerinde henüz yeni transferler olmadığını söyleyen Perez, bununla birlikte Iker Casillas ve Alvaro Morata'nın takımda kalacağını da sözlerine ekledi.

Başkan, 'Transfer pazarında henüz bir hamle yapmadık, ama Morata ile oturup konuşacağız. Juventuslu yöneticilerle de muhabbetim iyi, fakat Morata'nın bir yere gitme ihtimali çok düşük. Casillas ve menajeri ile kahvaltı yaptım. Ayrılmak konusunda hiçbir şey söylemedi. Casillas 9 yaşından beri burada ve bildiğim kadarıyla kariyerini burada bitirmek istiyor. Gelecek sezon da Madrid'de olacak, yine de kontratında bir serbest kalma maddesi bulunuyor.' ifadelerini kullandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/239/d%C3%...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın