Görüş Bildir
Haberler
Pazar Kahvaltısı İçin Gezi Önerileri

Pazar Kahvaltısı İçin Gezi Önerileri

Topuklu Haber
30.10.2013 - 10:38 Son Güncelleme: 30.10.2013 - 10:58

Ağva Yeşilçay Tatil Köyü

Ağva Yeşilçay Tatil Köyü

Şehre çok uzak olmayan Ağva’da yiyeceğiniz bir öğün yemeğin ne kadar iyi geldiğini sizde fark edeceksiniz. Siz ruhunuza enerji depolamak istiyorsanız öncelikle midenizi düşünmelisiniz. Yemek insanı mutlu etmeye yarayan etkenlerden bir tanesidir. Sizde yemek yerden mutlu olmak istiyorsanız göl kenarı size en iyi adrestir. Ve tüm haftanın, tüm ayın, tüm yılın yorgunluğu için bir fincan kahve size çok iyi gelecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antik Köy 2

Antik Köy 2

Antik köy ikide doğal köy hayatının yanı sıra yer sofraları ile geçmişe gidecek günümüzün ne kadar yorucu olduğunu bir daha göreceksiniz. Aslında günümüz insanı yer soflarına alt sınıf işi olarak bakıyor olsada atalarımız yer soflarında çokça yemek yemişlerdir. İşte kendinizi en doğal hissedeceğiniz anlardan birini yaşamanıza olanak!

Pazar Kahvaltısı İçin Gezi Önerileri

İş hayatı, sosyal hayat sizi fazlaca yorabilir. Uzun süre tatil yapmayan insanlarda sıkkın bir hal görmek oldukça doğaldır.

Kaynak: http://www.topukluhaber.com/pazar-kah...

Saklı Bahçe Şelale Restaurant

Saklı Bahçe Şelale Restaurant

Kendinizi en doğal köy ortamında rahat hissedebileceğiniz bir adres. Kendinizi doğanın kollarına bırakın, yeşilin içinize işleyişinizi seyredin… Huzurunuzu doruk noktalara ulaştırın. Tüm negatif enerjinizden kurtulun. Kahvaltınızı ettikten sonra kısa bir yürüş yapın ve unutulmaz bir gün yaşayın…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın