Görüş Bildir
Haberler
Paypal'den Yeni Mobil Uygulama!

Paypal'den Yeni Mobil Uygulama!

Ugur Kazdal
08.12.2013 - 16:11 Son Güncelleme: 08.12.2013 - 16:17

Paypal'den Yeni Mobil Uygulama!

PayPal geliştirilmiş yeni mobil uygulamasını duyurdu.

PayPal, hesap kontrolü, para gönderme ve alma gibi tüm mobil ödeme deneyimlerini daha kolay, daha hızlı ve daha güvenli hale getiren geliştirilmiş yeni uygulamasını duyurdu. PayPal mobil uygulaması, kullanıcıların faturalarını yanlarına almayı unutmaları ya da ödeme için uzun kuyruklarda beklemeleri gibi her an karşılaşılabilecek sorunları ortadan kaldıracak şekilde yeniden tasarlandı. Geliştirilmiş yeni uygulama ile iOS bünyesindeki para çekme özelliği de Türkiye’de ilk defa kullanıma açılacak.

PayPal Turkiye Direktörü Kıvanç Onan, “PayPal mobil uygulaması geçtiğimiz son 3 ayda Android, Blackberry, iOS, Symbian ve Windows işletim sistemleri üzerinden yaklaşık 29 milyon kez indirildi. Yarattığı çeşitlilikle PayPal, kullanıcılarının mobil tecbrübelerini sürekli geliştirmeyi hedefliyor. Bu vesileyle, para çekme işlemlerinde kullanmaları için geliştirilmiş yeni mobil uygulamamızı da Türk kullanıcılarına sunmuş bulunuyoruz” dedi.

Dünya çapında 125’i aşkın ülkede kullanılabilir durumda olan PayPal’ın ücretsiz mobil uygulaması, tüm iPhone (iOS) ve Android işletim sistemli akıllı telefonlarda kullanılabilecek.

Kaynak: http://w3place.com/2013/11/paypalden-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın