Görüş Bildir
Haberler
Parlak Saçlar İçin Bal

Parlak Saçlar İçin Bal

Benan Altunay
10.04.2014 - 14:37 Son Güncelleme: 10.04.2014 - 14:50

Saçlarınızın ışıl ışıl görünmesi bal ile mümkün. Balın içindeki doğal nemlendiriciler saçın ve cildin nem ihtiyacını giderir. Neme doymuş olan saç yapısı kırılmaya ve yıpranmalara karşı dayanıklıdır. Bal sayesinde saç köklerini beslenir, zayıflayan saçlar kuvvetlenir ve tahriş olan saç derisi onarılır.

Uygulayacağınız maskelere ekleyeceğiniz bal ile yıpranan, kopan ve kırılan saç tellerini onarabilir ve saç derinizi rahatlatabilirsiniz.

Balın saçlara sağladığı en vazgeçilmez özellik ise saçlara parlaklık sağlamasıdır. Mat görünümlü olan saçlarınıza yapacağınız her bakımda bal uygulamanız, saçlarınızdaki doğal parlaklık için gerekmektedir. Saçları besler ve güçlendirirek kolay kırılmasını engeller. Bal saçı nemlendirerek kurulup kolaylıkla kırılmasını engeller. Nemlendirdiği için de saçlarınız parlak ve ışıltılı görünür.

Üstelik saçlarınızın uzamamasının nedeni yeterince beslenememesi ve kuru kalmasıdır. Bal sayesinde bu sorunlardan da kurtulabilir, saçlarınızın hızlı ve sağlıklı uzadığını görebilirsiniz.

haber kaynağı: stilveyasam.com/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın