Görüş Bildir
Haberler
Otobüs Durağında Pompalı Dehşet

Otobüs Durağında Pompalı Dehşet

Onedio Medya
18.02.2014 - 11:10 Son Güncelleme: 18.02.2014 - 11:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Otobüs Durağında Pompalı Dehşet

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi’nde otobüs durağında bekleyen bir kişi, henüz kimliği belirlenemeyen saldırgan tarafından onlarca kişinin gözü önünde pompalı tüfekle vuruldu. Saldırgan kaçarken, yaralı hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Matbaacılar Caddesi Basın Tesisleri Otobüs durağında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, siyah giysili saldırgan çantasında çıkardığı pompalı tüfekle, otobüs durağında bekleyen 20-25 yaşlarındaki bir erkeğe 5 el ateş etti. Saldırı sonucu otobüs durağında bulunanlar sağa sola kaçışırken, saldırıya uğrayan kişi, kanlar içinde yere yığıldı. Bu sırada sakin davrandığı öğrenilen saldırgan, tüfeği tekrar çantasına koyarak Matbaacılar Sitesi yönüne kaçtı.

KALP MASAJI YAPTIM ANCAK NABZI YOKTU

Olay anında yoldan geçen bir kişi, yaralıya yaklaşık 5 dakika kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. İlk yardım sertifikası olduğunu söyleyen adını vermek istemeyen kişi, yaralının nabzının atmadığını söyledi. Çevredekilerin ihbarı ile yaklaşık 15 dakika sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, olay yerindeki incelemelerinin ardından kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Özkan ARSLAN/İSTANBUL,(DHA)

Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/otobus-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0