Görüş Bildir
Haberler
Orhan Şam'dan Kocaman Yorumu

Orhan Şam'dan Kocaman Yorumu

Fatih
31.12.2013 - 19:09

Orhan Şam'dan Kocaman yorumu!

Kasımpaşaspor'un başarılı oyuncusu Orhan Şam, eski hocası Aykut Kocaman hakkında konuştu.

Kasımpaşaspor’un başarılı oyuncusu Orhan Şam, bu sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini söyledi.

Ligin ilk yarısının ardından yılbaşı tatili için memleketi Zonguldak’a gelen Orhan Şam, eşi Gülşah Şam ile birlikte Madenciler İlkokulu’nu ziyaret etti. Şam çifti, okulda 4 Aralık Dünya Madenciler Günü kapsamında açılan ‘Kömür Madeni ve Zonguldak’ konulu sergiyi gezdi. Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nermin Ata’dan sergi hakkında bilgi alan Şam, “Bir Zonguldaklı olarak kömürümüzün bu kadar değerli olduğunu açıkçası buraya gelene kadar bilmiyordum. Sergi çok güzel olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

DHA’nın sorularını yanıtlayan Şam, Kasımpaşa’da olmaktan mutlu olduğunu söyledi. İyi bir antrenör, iyi bir kadro, iyi bir yönetim kuruluna sahip olduklarını belirten Şam, ikinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti. Hedefleri olan bir kulüpte oynadığını ifade eden Şam, şöyle konuştu:

“Kasımpaşa’nın hedefleri yüksek. Bunu da ilk yarıda gösterdi. Bu sene de Avrupa kupalarına katılma hedefi var. Kaliteli bir kadromuz var. Onu başaracak güçteyiz. Her şey biz futbolculara bağlı. Son haftalarda düşüş olduğu doğru. Akhisar’a çok talihsiz bir şekilde mağlup olduk. Çok gol pozisyonuna girdik. Kırılma anları olan bir maçtı. Biz kaçırdık, Akhisar geldi gol attı. Futbol böyle, atamıyorsanız atıyorlar. Moralimiz bozuldu ama oraya takılmamak gerekiyor. Biz iyi bir ekibiz.”

“AYKUT HOCAYI ELEŞTİRMEM”

İki yıl formasını giydiği Fenerbahçe’den ayrılık sürecine de değinen Şam, bunların profesyonelliğin içinde olabildiğini vurgularken “Gençlerbirliği’nde 10 yıl futbol oynadım. Fenerbahçe’de oynadığım 2 yıl içerisinde mutlu oldum, pişman değilim. Sonuçta güzide bir kulüpte oynadım” dedi.

Fenerbahçe’de ilk sezon 20′ye yakın maçta oynadığını ve en son forma giydiği Galatasaray maçı dahil iyi maçlar çıkardığını ifade eden Şam, ikinci sezon ise yeterince şans bulamadığını kaydetti. Şam, “30 oyuncumuz vardı, hepsi birbirinden kaliteliydi. Aykut hocaya burada çok fazla eleştiri yapmam söz konusu değil. Fenerbahçe’de normal. Eleştiri yapmam söz konusu olamaz” diye konuştu.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kendisini ilk profesyonel yapan hoca olduğunu vurgulayan Şam, şöyle devam etti:

“Benim için çok değerli bir insan. 16 yaşında Gençlerbirliği’nde iken beni ilk o aldı, o oynattı. O konuda ona minnettarım. Çok kaliteli bir antrenör. Futbol anlamında çok bilgili bir insan. Bunu da bu sene gösterdiğini düşünüyorum. Ofansif anlamda çok değerli oyunculara sahip. Çok gol attılar. İlk yarılar itibariyle tarihlerinin en yüksek puanını topladılar. Biz de 31 puan aldık. Puan farkı var. Ama Fenerbahçe ile aradaki puan farkı kapanmayacak gibi değil. Futbolda her şey olabilir. İkinci yarıda 17 maç var.”

Kaynak: http://amkspor.com/2013/12/31/orhan-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın