Görüş Bildir
Haberler
Önümüzdeki 50 Yıl İçin Hediye Sinema Bileti Kazanma Fırsatı

Önümüzdeki 50 Yıl İçin Hediye Sinema Bileti Kazanma Fırsatı

Teknoloji Haberleri
09.11.2014 - 13:21 Son Güncelleme: 10.11.2014 - 12:47

Önümüzdeki 50 Yıl İçin Hediye Sinema Bileti Kazanma Fırsatı

Önümüzdeki 50 Yıl İçin Hediye Sinema Bileti Kazanma Fırsatı
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Shazam kullananlar belirli sinemalarda önümüzdeki 50 yıl için her ay 1 adet hediye sinema bileti kazanma şansı yakalıyor.

Sinemadayken birisinin telefon ışığı karanlıkta dikkatleri dağıttığında, diğer film izleyenler tarafından daima tepki alır. Artık Shazam herkese sinemada mobil cihazlarını göstermesi için özendiriyor.

Merak etmeyin, bu sadece film ve reklamlar başlamadan önce oluyor.

Cuma gününden itibaren FirstLook ‘un ön özelliği ile, sinemaya giden herkes ekranda oynayanın ne olduğu hakkında bilgi edinebilecek, ve yeni müzikler ile (reklama bağlı olarak) promosyon teklifleri kazanabilecek.

Bir çok sinema, film esnasında telefon kullanımını yasaklıyor. Fakat Shazam reklamları sizin sinemanızın arasına girmiyor. FirstLook , ön gösterimden önce ışıklar loş olmadan ve insanlara hala lobide yerlerine otururken çalışıyor. Genelde ışıklar karardığında sinema perdesinde film başlamadan önce telefonların sessize alınması için bir uyarı geliyor, hemen arkasından aynı uyarı FirstLook tarafından da yapılıyor.

Shazam ve National CineMedia (NCM) , Amerika’da 4 Aralıktan itibaren belirli noktalarda sinemaya gidenleri FirstLook indirip çalıştırmaları için özendiriyor.

Uygulamayı sinemada kullanalar aynı zamanda bazı ödüller kazanma şansına sahip oluyor. Eğer belirlenen yerlerden birisinde Shazam kullanılırsa, önümüzdeki 50 yol boyunca her ay bir bedava sinema bileti kazanama için şansları oluyor. İkincilik de çok kötü değil, 150 tane bilet ödülü var. Reklamların başında Maria Menounos olacak, bir daha filme erken gittiğinizde, bir gözünüzü açık tutmak isteyebilirsiniz.

Aynı zamanda çekilişe katılmanız için bir başka sebep daha var. Shazam ve NCM , her çekilişe girenin Young Storytellers Foundation’a (Genç Hikayeciler Vakfı) kar amacı gütmeyen, çocuklar için edebiyattan sanata kadar yardım eden vakfa yardım yapmış olacaklar. Bağışın tam rakamı net değil. Ama yine de Shazam 20.000’den fazla sinemaya gelecek.

Kaynak: http://techkafa.com/shazam-onumuzdeki...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın