Görüş Bildir
Haberler
Onlar da Adalet İçin Bir 'Fener' Yaktılar

Onlar da Adalet İçin Bir 'Fener' Yaktılar

Fatih
14.03.2014 - 20:53

Onlar da Adalet İçin Bir 'Fener' Yaktılar

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile sarı-lacivertli futbol takımı, 1907 Fenerbahçe Derneği'nin yürüttüğü 'Adalete Fener Yak' kampanyasına imzalarıyla destek verdi. Sürpriz bir destekçi de bugün tesislerdeydi.

Başkan Yıldırım ile futbol takımı teknik heyeti ve oyuncular, Fenerbahçeli yöneticilerin şike davasında yeniden yargılanması adına, taraftarların sesini duyurabilmesi için internet ortamındaki imza platformu http://www.change.org 'da başlatılan harekete imza atarak destek oldular.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman sonrası gerçekleştirilen etkinlikte, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyesi Deniz Tolga Aytöre, kulüp eski yöneticisi ve 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, eski yönetici Önder Fırat ve oyuncu Emre Karayel hazır bulundu.

Başkan Yıldırım'ın 12 numaralı forma hediye ettiği oyuncu Karayel, 'Öncelikle Fenerbahçe taraftarı olarak burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. 'Adalete Bir Fener Yak' kampanyasına sonuna kadar destek vermek adına buradayız' ifadelerini kullandı.

'Yeniden yargılanma talep ediyoruz'

Kampanya ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ali Koç ise 'Vicdanlarda aklanan Fenerbahçe'nin adalet önünde de aklanması için adil yargılama hakkını talep ediyoruz' dedi.

'Vicdanlarda aklanan Fenerbahçe'nin adalet önünde aklanması için adil yargılanma hakkını talep ediyoruz' diyen Koç, 'Başta Fenerbahçe taraftarımız olmak üzere, bu kadar hassas ülkemizin bu konularda daha iyiye layık olduğunu düşünen insanlarının katılacağı bir kampanya başlattık. 4-5 günde 50 bin rakamına geldik. Ama hedefimiz çok daha büyük. Bu platform kurulduğundan beri ulaşılmayan rakamlara ulaşmak hedefimiz. Kolay ve rahatlıkla yapılacağına inanıyoruz' ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak

Kaynak: http://yenisafak.com.tr/spor-haber/on...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın