Görüş Bildir
Haberler
OnePlus One İçin Şaşırtan Reklam Gideri!

OnePlus One İçin Şaşırtan Reklam Gideri!

ATKN
10.11.2014 - 13:46

OnePlus'ın amiral gemisi katili One modeli için harcadığı reklam giderleri ortaya çıktı. Peki, OnePlus One için ne reklamları yapıldı? Bu reklamlara ne kadar para harcandı?

Oppo'dan ayrılanların kurduğu iddia edilen ve çok iyi bir çalışma ile One modelini üreten OnePlus, çalışmalarının karşılığını fazlasıyla alıyor.

Güçlü bir donanım ve Android dünyasının en büyük ROM geliştirici şirketi Cyanogen ile çalışan OnePlus , One modelinde güçlü yazılım ve donanımı bir araya getirdi.

5.5 inç boyutunda Full HD çözünürlükte bir LTPS LCD ekran, 16 ve 64 GB dahili depolama, 3 GB RAM , 13 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kamera, 4 çekirdekli 2.5 Ghz hızında Snapdragon 801 MSM8974AC işlemci ve 3100 mAh boyutunda batarayaya sahip olan OnePlus One 'a, neredeyse her özelliğin en iyi sürümü eklenmiş.

349 Dolar fiyat ile Çin, Avrupa ve Amerika pazarında yer alan OnePlus One, ülkemize dahi çeşitli yollarla getirildi ve sonuç olarak 500 binin üzerinde satışa rakamlarına ulaştı.

Peki, ne reklamı yapıldı ve bu reklamlara ne kadar para harcandı?

OnePlus 'ın başarısının en büyük kanıtıda harcadığı reklam giderleri olsa gerek. Bugüne kadar sadece Facebook 'da reklam yayınlayan OnePlus , bu reklamlar için de sadece 300 Dolar para harcamış.

Yeni bir oluşum olan OnePlus'ın bu kadar düşük bir reklam gideri ile 500 binin üzerinde satışa ulaşması, büyük teknoloji şirketlerini bile şaşırtmış olsa gerek. Ayrıca OnePlus, yıl sonuna kadar 1 Milyon satış rakamını da hedefliyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/oneplus-one-ic...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0