Görüş Bildir
Haberler
Ölüm Grubuna Kosta Rika Öpücüğü

Ölüm Grubuna Kosta Rika Öpücüğü

Fatih
24.06.2014 - 21:03

Ölüm Grubuna Kosta Rika Öpücüğü

FIFA 2014 Dünya Kupası D Grubu son maçında, Kosta Rika ve grup sonuncusu İngiltere kozlarını paylaştı. Berabere biten maç sonrasında puanını 7'ye yükselten Kosta Rika ,gruptan birinci olarak bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmaya tamamen prestij için çıkan İngiltere'de Wayne Rooney ve Steven Gerrard gibi önemli isimler yedek kulübesinde maça başladı. Karşılaşma boyunca Sturrdge ile etkili olmaya çalışan Avrupa temsilcisi özellikle ilk yarıda ceza sahası dışından çektiği şutlar ve yan toplarla Kosta Rika kalesinde etkii olmaya çalıştı.

İlk yarıda İngiltere kalesinde baskı kurmayı başaramayan Kosta Rika'nın en tehlikeli pozisyonu 24. dakikada Borges'n kullandığı serbest vuruşta yaşandı. Harika bir vuruş yapan Kosta Rikalı oyuncunun vuruşu, önce Foster'ın parmaklarına, ardından da üst direğe çarparak kornere gitti.

İkinci yarıda ise İngiltere, oyunda biraz daha etkili olan taraftı. Rakip defansa zor anlar yaşatan Sturridge, girdiği pozisyonlarda golü bulmayı başaramadı. Kosta Rika ise ikinci yarıda daha çok kendi yarı sahasında bekleyen, kazandığı toplarla hızlı ataklarla çıkmaya çalışan bir takım görünümüne büründü.

Bu sonucun ardından yenilmeden grup lideri olarak bir üst tura yükselen Kosta Rika, bir üst turda C Grubu'nun ikincisiyle karşılaşacak. İngiltere ise galibiyet alamadığı 2014 Dünya Kupası'na veda edip, ülkesine dönecek.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/dunya-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0