Görüş Bildir
Haberler
Okul Harçlığını Çıkarmaya Gidiyordu: Minibüsün Altında Kalan Liseli Zinnur Hayatını Kaybetti

Okul Harçlığını Çıkarmaya Gidiyordu: Minibüsün Altında Kalan Liseli Zinnur Hayatını Kaybetti

Denizli’de, yarıyıl tatilinde okul harçlığını çıkarmak için işe başladığı butiğe giderken minibüsün altında kalan 16 yaşındaki lise öğrencisi Zinnur Tomay yaşamını yitirdi. Minibüs şoförü tutuklandı.

Sabah 08.30 sıralarında, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Eski Sarayköy Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Zinnur Tomay'a şehir içi yolcu minibüsü çarptı.  Zinnur Tomay, minibüsün altında yaklaşık 10 metre sürüklendi. 

Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde 10'uncu sınıf öğrencisi olan Zinnur Tomay'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Butikte çalışıyordu

Butikte çalışıyordu

Tomay'ın, yarıyıl tatilinde okul harçlığını çıkarmak için bir butikte çalıştığı, kazanın da işe gittiği sırada meydana geldiği öğrenildi. Dört kardeşin ikincisi olan Tomay'ın anne ve babasının da bir tekstil atölyesinde çalıştığı ifade edildi.

Liseli Zinnur toprağa verildi

Liseli Zinnur toprağa verildi

Tomay'ın cansız bedeni, savcının kaza yerindeki incelemesinin ardından, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi. Minibüs şoförü Hidayet Kaya tutuklandı.

Zinnur Tomay, Kale İlçesi Kayabaşı Mahalle Cami’nde kılınacak ikindi namazının ardından Kayabaşı Mezarlığında toprağa verildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aliye Kocabaş

Ah benim guzel çocuğum 16 da bir gonca :( mekanin cennet olsun rabbim anana babana sabir versin.

Mida yuhen

Boğazım düğümlendi la😢😢 Mekanın cennet olsun.

Aykut Escobar

Evvela genç kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Ülkenin durumunu anlatan minimal bir örnek. Yaşıtları kar tatili için... Devamını Gör