Görüş Bildir
Haberler
Öğlen Tahliye Oldu, Akşam Adam Vurdu

Öğlen Tahliye Oldu, Akşam Adam Vurdu

adem kara
06.11.2014 - 11:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şişli’deki rezidans cinayeti davasının sanıklarından Onur Özbizerdik, dün öğle saatlerinde tahliye oldu. Özbizerdik’in gece gittiği eğlence merkezinde bir kişiyi silahla yaraladığı iddia edildi. Polis, olayın ardından kaçan Onur Özbizerdik’i yakalamak için çalışma başlattı.

Şişli,’de bulunan Polat Tower Rezidansta işadamı Fatih Edremit’in öldürülmesiyle ilgili görülen davada yargılanan ve cezaevinden dün öğle saatlerinde tahliye olan Onur Özbizerdik dün gece saat 23.00 sıralarında eğlenmek için Emirgan sahilde bulunan bir gece kulübüne gitti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Onur Özbizerdik ile kapıda güvenlik görevlisi olarak duran bodyguardlar arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında belinden silahını çeken Onur Özbizerdik, bir bodyguardı ayaklarından vurdu. Daha sonra sakin bir şekilde geldiği araca bindiği öğrenilen Onur Özbizerdik olay yerinden kaçtı. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan vurulan bodyguard ise hastanede tedavi altına alındı.

İstanbul polisi tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada Onur Özbizerdik olayın şüphelisi olarak aranmaya başlandı. Yetkililer, şüphelinin kaçtığı aracın plakasının tespit edildiğini yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/dun-tahliye-ola...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0