Görüş Bildir
Haberler
Obradovic: "Önümüzde Barça Maçı Var"

Obradovic: "Önümüzde Barça Maçı Var"

Fatih
28.02.2014 - 23:37

Obradovic: "Önümüzde Barça Maçı Var"

Obradovic, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Atina'da oynadıkları ilk maça göre savunmada daha iyi olmaya çalıştıklarını belirterek, 'Birçok dakikada savunma açısından iyi oynadığımıza inanıyorum. Üçüncü periyotta 10 sayı öndeyken bir ara takıldık, 4-5 hücum boş döndük. Ancak genel olarak biz daha iyi oynadık. Daha farklı bir sonuç olabilirdi' dedi.

Çok tecrübeli bir takıma karşı oynadıklarına dikkati çeken Obradovic, 'Son 2 senenin Avrupa şampiyonuna karşı oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok güzel mücadele ettiler. Müthiş atmosfer için taraftarımıza, desteğinden dolayı da başkanımıza teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Obradovic, bundan sonra Avrupa Ligi'ndeki her maçın önemli olduğunu kaydederek, 'Önümüzde Barcelona maçı var. Ondan önce Tofaş ile oynayacağız. İlk yarıda bizi yenmişlerdi. En önemlisi birçok sağlıklı oyuncumuz var. Bu da antrenman için çok faydalı olacak' ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Pierre Jackson'ın takımla 4 antrenman yaptığını dile getiren Obradovic, 'Her oyuncu gibi onun da biraz zamana ihtiyacı var. Oyunu anlayan bir oyuncu. Gelecekte daha da süre alacak. Adaptasyon süreci antrenman ve maçlarla olacak' diyerek sözlerini tamamladı.

Bartzokas: 'Müthiş bir atmosferde oynadık'

Olympiakos Başantrenörü Georgios Bartzokas, rekabet dolu bir maç oynadıklarını belirterek, 'Müthiş bir atmosferde oynadık. McCalebb'e karşı savunmamız yeterli olmadı. Onun başarısıyla maçı kazandılar' dedi.

Maç içinde kendisine neden teknik faul çalındığını anlamadığını kaydeden Bartzokas, 'Aldığım teknik faulün nedenini bilmiyorum. Ancak çok büyük haksızlıktı. Oyuncularım sakatlığı nedeniyle oynayamayan Spanoulis'in yokluğunda 40 dakika mücadele etti. Onları tebrik ediyorum' diye konuştu.

Bartzokas, Spanoulis'in durumunun yarın çekilecek MR sonucuna göre belli olacağını sözlerine ekledi. Fenerbahçe Ülker, üst üste 3. maçını kazandı

Olympiakos'u 78-74 yenen Fenerbahçe Ülker, grupta üst üste 3. maçından galibiyetle ayrıldı.

Grupta en son 30 Ocak'ta deplasmanda EA7 Emporio Armani'ye 90-85 yenilen sarı-lacivertliler, bu maçın ardından sahasında Laboral Kutxa'yı 98-64, deplasmanda Anadolu Efes'i 71-63 ve yine sahasında Olympiakos'u 78-74 mağlup etmeyi başardı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın