Görüş Bildir
Haberler
Nymphomaniac'ın Basın Gösteriminde Sansür

Nymphomaniac'ın Basın Gösteriminde Sansür

Batuhan
14.02.2014 - 13:36

Nymphomaniac'ın Basın Gösteriminde Sansür

Lars Von Trier’in henüz gösterime girmeden tartışılan filmi “Nymphomaniac”ın Türkiye’deki basın gösterimi dün yapıldı. Filmdeki bazı sahnelerin sansürlenerek verilmesi ise tepkilere yol açtı.

Mart ayı sonunda gösterime girmesi planlanan filmin Avrupa sinemalarındaki basın gösterimleri sansürsüz yapılmıştı. 5 saatlik kesintisiz halinin sadece Berlin’deki basın gösteriminde izlenebildiği Nymphomaniac hakkında sosyal medyada konuşulanlar arasında öne çıkan yorumlar ise filmin “sarsıcı” olduğu yönünde.

Eleştirmenlerin, Danimarkalı autör yönetmen Lars Von Trier’in yeni baş yapıtı olacağını söylediği Nymphomaniac, seks bağımlısı bir kadın olan Joe’nun çocukluğundan yetişkinliğe, hayatının farklı dönemlerini anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman ve Willem Dafoe var.

Filmin !f İstanbul’da “İtiraf” adıyla gösterilecek kopyası ise sinema versiyonu olacak. “İtiraf Bölüm 1” 1 saat 50 dakika, “İtiraf Bölüm 2” ise 2 saat 10 dakika sürecek.

ZETE

Kaynak: http://zete.com/2014/02/nymphomaniaci...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın