Görüş Bildir
Haberler
Nokia'dan Uygulama Mağazası Vurgusu

Nokia'dan Uygulama Mağazası Vurgusu

Muhammed Emin Kurşun
09.03.2014 - 18:04 Son Güncelleme: 09.03.2014 - 18:15

Nokia'dan Uygulama Mağazası Vurgusu

Windows Phone uygulama mağazası her geçen gün gelişirken Lumia serisiyle platformun büyük ortağı durumunda olan Nokia da boş durmuyor.Windows cihazlarının uygulama alanında eksik olmadığını iddia eden şirket, kendi platformunu rakip Adroid ve iOS platformlarıyla karşılaştıran bir video yayımladı.

200 bin uygulama

Nokia Kanada'nın YouTube kanalına eklenen infografik videoda,Windows Phone platformunun en popüler mobil uygulamalara sahip olduğu vurgusu yapılıyor. Windows Phone uygulama mağazasının 200 bine ulaşan uygulama sayısıyla hızla geliştiği belirtilirken, 'flashlight' uygulaması örneği ile iOS ve Android gibi dev uygulama marketlerde doğru ve istenilen uygulamayı bulmanın zorluğuna da dikkat çekiliyor.

'Eksiğimiz yok, fazlamız var'

Nokia kendine özel uygulamalarının Lumia telefonlarızenginleştirdiğine de değinilen videoda FacebookVine, Instagram gibi popüler uygulamaların hazır olduğu gösteriliyor. Videonun son bölümü iseWindows Phone'lu Lumia'ların Android ve iOS'a karşı uygulama açısından üstünlüklerine ayrılmış durumda. Windows Phone'un rakiplerinde bulunmayan Office entegrasyonuna dikkat çekilirken, modern arayüzün 'Canlı Kutucuk'ları da benzersiz bir özellik olarak öne çıkarılıyor.

**https://www.youtube.com/watch?v=iJbz1NZMCzI**

Kaynak: http://shiftdelete.net/nokiadan-uygul...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın