Görüş Bildir
Haberler
Neden Hayatında Kimse Yok?

Neden Hayatında Kimse Yok?

Bazen kimseyi hayatımıza dahil etmek istemeyiz. Bunun çeşitli sebepleri olabilir. Bakalım, senin neden hayatında kimse yok? Eğer sen de öğrenmek istiyorsan;

Haydi testi çözelim! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, daha önce en yakınım dediğin insanla kavga edip hala konuşmadığın bir durumun oldu mu?

4. Peki sen bu iki insandan hangisisin?

4. Peki sen bu iki insandan hangisisin?

5. Kendine şöyle 1 haftalık izin versen, kafanı dinlemek için gideceğin ilk yer buralardan hangisi olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birlikte olacağın kişinin aldığı maaş senin için çok önemli midir?

7. Ve son olarak, bu dövmelerden birini yaptırmak zorunda olsaydın hangisini yaptırırdın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çünkü;

Geçmişinde yaşadıkların seni herkesten birer birer uzaklaştırdı. Aslında şimdiye kadar olan yaşam tarzında yanında hep birileri vardı. Fakat zaman geçtikçe aslında onların kalabalıktan ibaret olduğunu fark etmeye başladın. Sadece mutlu olduğun zamanları seninle paylaşmaktan başka hiçbir şey yapmayıp, mutsuz anlarında ise seni yalnız bırakıyorlar. Böyle insanlar senin ne kadar yakının olabilir ki? Bunun üzerine kafanda çok fazla şey kurdun ve hala düşünmeye devam ediyorsun. Evet, şu anda insanlarla birlikte tabii ki de vakit geçiriyorsun fakat içini açmadan takılıyorsun. Çünkü biliyorsun ki, seni kimse anlamayacak ve sen kendini öyle anlattığınla kalacaksın. O yüzden en yakınım dediğin arkadaşınla bile sınırların var. Tüm bunların yanında asıl hayatına almak istemediğin bir durum ise aşk! Söz konusu aşk olduğunda hemen geri çekiliyorsun. Çünkü içinde hala atamadığın bir korku var. Ve bu korku yüzünden hiç kimseye güvenmiyorsun. Zamanında yaşadığın bazı tatsız durumlar seni çok zorlamış. İçinde bir türlü bastıramadığın o güvensizlik duygusu seni bir şekilde engelliyor. Belki senin için doğru olduğunu düşündüğün kişi bile karşına çıksa onu geri çevireceksin. Artık bazı şeylerden yorulmuşsun ve kendini uzun bir süre dinlendirmek istiyorsun. Aşka, sadakata ve sevgiye hiçbir şekilde inancın kalmamış. İçinde tüm bu duyguları yaşarken bir başkasına kendini açamayacağını biliyorsun. Belki de en doğrusunu yapıyorsun. Bunu kimse bilemez. O yüzden son zamanlarda hayatında kimse yok. Fakat onlar değil sen istediğin için yoklar. Bunu sakın unutma!

Çünkü;

Sen kendi kendine yetiyorsun. Sen istersen hayatına birilerini dahil edersin istemezsen umrunda bile olmaz. Dışarıdan o sert ve havalı görünen yanın aslında herkesi etkiliyor. Senin zor bir insan olduğunu anlayabiliyorlar. O yüzden herkesin gözünde değerli bir insan oluyorsun. Fakat senin içinde zannettiklerinden çok daha narin bir insan yatıyor. Etrafındakilere karşı böyle olmak zorundasın çünkü seni incitmeklerinden korkuyorsun. Zamanında yaşadıkların, incindiklerin seni sert ve umursamaz bir insan haline getirmiş. En azından böyle görünmek zorunda bırakmış. Dışarıdan hiç derdin tasan yokmuş, hiçbir şeyi takmıyormuş ve kimse umrunda değilmiş gibi görünüyorsun. Bu durum seni inanılmaz zorlasa da kendini buna mecbur hissediyorsun. Bir daha biri tarafından incinmek ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorsun. Bunun da tek çözümü hayatına kimseyi almamak. Seni seviyorum diyen insanlara inanmamak ve önüne bakmak. Şu anda yalnız olmak aslında seni daha iyi hissettiriyor. Çünkü bunun tadını çıkarıyor, istediğin şeylere daha rahat odaklanabiliyorsun. Evet, içindekileri tam olarak atmış değilsin. Fakat böyle de kötü değilsin hatta iyi olma yolunda ilerliyorsun. Harikasın!

Çünkü;

İnsanlar tarafından o kadar kıskanıyorsun ki sana anlatamayız. Senin sempatik tavırların, zeki oluşun ve sosyal oluşun etrafındaki resmen büyülüyor. Ve sana yaklaşmak isteyenler genelde çıkarları için geliyorlar. Önceden bu durumu çok fark etmiyordun. Fakat zaman geçtikçe ve insanların sana karşı olan tavrını gördükçe kendini geri çekmeye başladın. En yakın arkadaşının bile zaman zaman seni aşağıya çekmeye çalıştığını fark ettin. Sırf onları düşünüyorsun diye kendini hep geri planda tutmaya çalıştın. Fakat eğer yanındakiler gerçekten seni seviyor ve iyiliğini istiyorlarsa her ne olursa olsun destek olurlar. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. O yüzden bu durumu aşıp sadece kendini düşünmeye karar verdin. içinden ne geliyorsa ve ne yapmak istiyorsan onu gerçekleştiriyorsun. Bu durum insanlar tarafından bencil ve kendini beğenmiş bir insan olarak görünüyor. Fakat öyle biri olmadığını çok iyi biliyorsun. Sen ne yapsan ışığınla parlıyorsun ve etrafındakiler buna dayanamıyor. Ve sana çamur atmaya bayılıyorlar. O yüzden sen insanların hiçbir zaman samimi olduğunu düşünmüyor, hayatına kimseyi dahil etmiyorsun. Yalnızlığın tadını çıkarmaya devam ediyorsun. Bakalım, seni gerçekten seven ve iyiliğini isteyen kişi ne zaman karşına çıkacak?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
719
661
114
68
64
62
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın