Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kahve İnsanısın?

etiket Ne Kadar Kahve İnsanısın?

mellsi
01.02.2020 - 13:00

Kimi kahve içmeden ayılamazken, kimi de kahvesiz sohbet edemez.

Bakalım sen hangisinin insanısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle kahveni nasıl seversin?

2. Peki, neden kahve içersin?

2. Peki, neden kahve içersin?

3. Peki, ne sıklıkla kahve içiyorsun?

3. Peki, ne sıklıkla kahve içiyorsun?

4. Kahveni ne kadar yoğunlukla seversin?

4. Kahveni ne kadar yoğunlukla seversin?

5. Süt veya krema kullanır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kahve yanında yemekten en çok keyif aldığın yiyecek ne?

6. Kahve yanında yemekten en çok keyif aldığın yiyecek ne?

7. Likörlü kahveler hakkında ne düşünüyorsun?

8. Hangi kahve sana hitap ediyor?

9. Kahve içmeyi nasıl tanımlarsın?

9. Kahve içmeyi nasıl tanımlarsın?

10. Son olarak kahve içmek için hangisini tercih edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ciddi bir kahve insanısın!

Ciddi bir kahve insanısın!

Sen kesinlikle kahve insanısın. Kahvenin tadını en iyi bilenlerdensin ve bir o kadar da yalnızlıkların insanısın. Evet, sen çok ciddisin ve esprilerini bile gülmeden yapıyorsun. Bu durumun seni çok cool yapmasının yanında, insanların senden çekinmesine de  yol açıyor. Sana bir şey söylerlerken üç kere düşünüyorlar. Sen ise az konuşmayı tercih edenlerdensin. Az konuşup öz konuşanlardan. Boş konuşmalara asla tahammül edemiyorsun.Bir kitap okumanın ya da yürüyüş yaparken bir müzik dinlemenin verdiği hazzı insanlarla konuşurken ya da bir şeyler paylaşırken alamıyorsun. Hayat senin için yalnız başına üstesinden gelinecek ve tadına varılacak bir zaman dilimi. Biraz melankolik bir yapın var, belki bundan dolayı yalnızlığı seviyorsun ama aynı zamanda da kendine yetecek kadar kalabalık hissediyorsun. Bu aslında daha çok kendi kendinle yetinmenle alakalı. E bu ortamlara da en çok kahve gidiyor! Bu yüzden seni daha çok kahveyle bağdaştırabiliriz. İnsanlar senin bu halini kıskanıp orta yerlerinden çatlasalar da bu umursamaz tavırlarını kullanmaya devam et sen. Tabii ki bu kişinin kendi tercihi, mutlu olman hepimize yeter!

Kahveyle uyumun muhteşem!

Kahveyle uyumun muhteşem!

Kahve senin için doğru yapıldığında ve kahve markası doğru seçildiğinde vazgeçilmez oluyor. Sen gibi! Sen suyuna giden herkese çok iyisin fakat sana kötü bir yorum gelsin asla tahammül edemiyorsun. Her ortama uyumlu bir halin var, ortamda herkesin gönlünü yapmaya çalışırsın kimseyi yarı yolda bırakmazsın. Her yardıma ihtiyacı olana gözün kapalı koşarsın. Bu temiz kalpliliğin, üzülmene yol açabilir, çevrendekiler seni hafife alabilir onlara biraz da dişli tarafını göstermeyi ihmal etme. Seninle bir dakika vakit geçiren insanlar enerjiyle dolup taşıyor. Çevrenden insan eksik olmuyor. Parti, eğlence denilince akla ilk gelen isimsin. Senin en sevdiğin şey sürpriz yapıp insanları mutlu etmek. İnsanlar seninle olduğu her an yeni şeyler öğreniyor. Bu nedenle senden kopamıyorlar, bu sosyalliğin başına bela olmasın dikkat et…

Geleneksel kahvecisin!

Geleneksel kahvecisin!

Gelenekselliği asla bozulmayan ve kendine göre kuralları olan bir yapın var. Şekersiz içimin zor olduğu kadar senin de gönlüne girmek o kadar zor.  Sana ne kadar iyi davranırlarsa insanlara o kadar iyi davranıyorsun. Yanında verilen lokum gibi kalbinle herkesi kucaklıyorsun. Gerçekten doğruca seni anlayabilen insan çok az. Kimse senin gerçek tarifini bilmiyor. Acı davranana tüm acınla gidiyorsun. Sanki biraz kinci gördük seni, sence de öyle mi? Öyle böyle, seni sevebilen az fakat kopamayan çok. Aynı zamanda hatırı sayılır insanlardan, yardıma koşanlardansın. Başkalarının derdi senin derdin olmuştur. Tıpkı Türk insanı gibi her derdi olanın derdini çözmek için kendi derdini unutursun. Aman dikkat et, başka insanların dertleri arasında bu kadar boğulup kendini üzme.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
387
141
49
21
17
16
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın