Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Femme Fatale'sin?

etiket Ne Kadar Femme Fatale'sin?

Borgen
22.10.2016 - 16:31

Femme fatale karakterlere edebiyatta ve sinemada sık sık rastlıyoruz. Cazibesini kullanarak her istediğine ulaşan ve bu yolda asla kural tanımayan, erkeklerin hem aşığı hem de kurbanı olduğu, zeki ve çekici bu kadın tipi kadar tehlikelisi zor bulunur. Bakalım sen ne kadar femme fatale'sin. Cevapla da görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz, lütfen içtenlikle cevap ver. Çok istediğin bir şeyi ya da kişiyi elde etmek için ne kadar ileri gidebilirsin?

2. Peki bu cümleyi tamamlar mısın? "Beni üzen erkeği..."

3. Şık bir geceye davetlisin ve sana sunulan seçenekler bunlar. Bu elbiselerden hangisini seçersin?

4. Cevabı aramızda kalacak merak etme. Sevmediğin birinin bile isteye felaketine sebep oldun mu hiç?

5. Peki seni çevrendekilere sorsak dış görünüşün için ne derler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hoşlandığın adam ile buluşacaksın. Elinde sadece bunlar var, hangisini tercih edersin?

7. Aşkta kazanmak için yapabileceklerinin sınırı nedir?

8. Son soruya geldik. Sana tutkuyu ve sahip olmayı çağrıştıran meyve hangisi?

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gerçek bir femme fatale'sin!

Gerçek bir femme fatale'sin!

Senden korkulur! Sen tam anlamıyla bir femme fatale'sin. Senin için istediğini almak çocuk oyuncağı. Zoru zaten başarırsın imkansız ise sadece biraz zamanını alır. Cazibeni nasıl kullanacağını çok iyi biliyorsun ve amacına ulaşmak için aşamayacağın engel yok. Senin önüne çıkanın vay haline!

%80 femme fatale'sin!

%80 femme fatale'sin!

Büyük ölçüde femme fatale'sin. Bazı sınırların var ama hedefine doğru yol alırken senin karşına çıkmayı kimse istemez. Bir şeye ya da bir kişiye sahip olmak istiyorsan zekanı ve cezbedici auranı devreye sokman yeterli. Gerisi zaten kendiliğinden gelecektir!

%65 femme fatale'sin!

%65 femme fatale'sin!

Tam anlamıyla femme fatale'sin diyemeyiz belki ama ideal dengeyi bulmuş gibisin. Hem sınırları bilen hem de onları alt etmek için elindeki silahların farkında olan birisin. İstediğini almak için insanların felaketine sebep olmuyorsun belki ama çok şans da tanımıyorsun onlara. Etik yönün bazen ağır bassa da son tahlilde femme fatale ruhun ön plana çıkıyor ve kazanan daima sen oluyorsun.

%50 femme fatale'sin!

%50 femme fatale'sin!

Bir yarın femme fatale bir yanın ise vicdan sahibi, bazı ahlaki ilkeleri olan bir kadın. Senin için saf bir femme fatale diyemeyiz ama elde etmek istediklerini almak konusunda da ortalama insanların oldukça üstündesin. Bir yanın akıl ve cazibeyi öte yanın etik ve erdemi devreye sokmaya çalışıyor. Bazen dişiliğini kullanıp kazanan olmayı bazen ise sınırları aşmayıp olanı kabullenmeyi iyi biliyorsun. Güzel bir denge tutturmuşsun.

%30 femme fatale'sin!

%30 femme fatale'sin!

Sana femme fatale'sin diyemeyiz. O özellikleri bir miktar barındırsan da duygularına ket vurabilmeyi de beceriyorsun. Oyunu kurallarıyla oynuyor, cazibeni ya da zekanı kullanarak 'hile' yapmıyorsun. İnsanları ezip geçmek ve geride koca bir enkaz bırakmak sana göre değil. Başkalarının üzüntülerinin üzerine mutluluk inşa edemeyecek birisisin sen. İstesen becerirsin ama çoğu zaman 'ne gerek var' deyip kanara çekilmeyi biliyorsun.

Alakan bile yok!

Alakan bile yok!

Sen kesinlikle femme fatale değilsin! O taraklarda bezin olmadığı gibi o tarz akıl oyunlarına da yatkın değilsin. Bunun sebebi beceremeyecek olman değil etik sınırları gayet iyi bilmen ve vicdanının sesinden asla şaşmaman. Bir şeyleri ya da birilerini elde etmek için aklını ve cazibeni kullanırsın ama bunu yaparken karşındakine ya da potansiyel rakiplerine zarar vermekten de kaçınırsın. Öyle oyunlar çevirip dolaplar döndürecek, taktikler yapıp adil olmayan bir zafer kazanacak biri değilsin. Başkalarının felaketi üzerine mutluluk inşa etmiyorsun. İstesen yaparsın ama o yumuşak kalbin seni daima frenliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
436
184
121
44
27
24
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın