Görüş Bildir
Haberler
NBA'de Bir Yıldız Daha Serbest

NBA'de Bir Yıldız Daha Serbest

Fatih
28.06.2014 - 23:03

NBA'de Bir Yıldız Daha Serbest

NBA'de son sezonun finalisti Miami Heat'ta, LeBron James'in ardından Dwyane Wade de serbest kaldı.

NBA'de son 4 yılda 3 şampiyonluğu bulunan Miami Heat'ta hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde New York Knicks'te Carmelo Anthony ve Heat'te LeBron James'in erken fesih hakkını kullanmasının ardından, takımın bir diğer yıldızı Dwyane Wade de serbest kaldı.

30 Haziran'a kadar kontratındaki erken fesih maddesini devreye sokma şansı olan tecrübeli oyuncu, 2 yıllık 41 milyon eurodan vazgeçti ve serbest oyuncu konumuna düştü. Ancak takımdan ayrılıp ayrılmayacağı netleşmedi.

DAHA DÜŞÜK BİR SÖZLEŞMEYE İMZA ATABİLİR

32 yaşındaki süperstarın, daha düşük bir yıllık ücret karşılığında, uzun süreli bir kontrat imzalama ihtimalinin olduğu kaydedildi. Miami'ye ücret boşluğu açmak için maaşını düşürebileceği konuşulan yıldız için, Heat'in son kararını ise vermediği kaydedildi.

Normal sezonda 54 maç oynayan Wade, çeşitli sakatlıklar yaşadığı yılda maç başına 19 sayılık bir performans kaydetti ve çaylak sezonu 2003-04'ten bu yana en düşük ortalamasında kaldı. Aynı şekilde ribaunt ortalamasında da, 2007-08'den bu yana en düşük rakam olan 4,5'a geriledi.

NBA finallerinde Wade'in kabusu daha da arttı. Maç başına sadece 15 sayı atabilen süperstar, son 2 maçında 25'te 7 isabet ile oynadı ve San Antonio Spurs'ün şampiyonluk yolunda önüne çıkmayı başaramadı.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1447...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın