Görüş Bildir
Haberler
Mustafa'ya Tuvalet Terliğiyle Vurmak İsteyenleri Buraya Alalım! 'Sen Anlat Karadeniz'in Son Bölümünde Neler Yaşandı?

etiket Mustafa'ya Tuvalet Terliğiyle Vurmak İsteyenleri Buraya Alalım! 'Sen Anlat Karadeniz'in Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Sen Anlat Karadeniz, bu hafta da aksiyon dozu yüksek bir bölümle ekrana geldi. Yeni bölüme geçmeden önce, geçen hafta neler yaşandığını bir hatırlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen haftaki bölümü, Vedat'ın Nefes'le Yiğit'i ele geçirmesi ile bitirmiştik. Tahir ise hala Batum'da Nefes'ten haber beklemekteydi. Peki, bu hafta neler yaşanmış hep birlikte göz atalım...

Nefes'in onu öldürmek istemesi yüzünden daha da deliren Vedat, Nefes'e bu yaşananların bedelini ödetmeye kararlıydı.

Vedat, Yiğit'le Nefes'i yakalar yakalamaz anne oğlu birbirinden ayırdı. Yiğit'i adamlarından biriyle İstanbul'a gönderen Vedat, Nefes'i de koca Gürcistan'da nasıl bulduğundan emin olamadığımız bir harabeye getirdi. Psikopatlık kotasını doldurmakta zorlanmayan Vedat'ın yanında bir bavul getirdiğini gördük. Bavulun içinde Tahir'le Nefes'in ilk karşılaştığı gün Nefes'in üzerindeki beyaz elbise vardı.

Nefes'e zorla bu elbiseyi giydiren Vedat, silahını çekip Nefes'in alnına dayadı.

Nefes'e zorla bu elbiseyi giydiren Vedat, silahını çekip Nefes'in alnına dayadı.

Nefes'in hala aramamış olması, Tahir'i huzursuz etmişti. En sonunda dayanamayıp kendisi aradı. O sırada üstünü değiştirmeye çalışan Nefes, Tahir'in verdiği telefonu açıp gizlice bir köşeye sakladı. Vedat'la Nefes'in konuşmalarını duyan Tahir, işlerin ters gittiğini anlayıp harekete geçti.

Tahir ne yapması gerektiğini düşünürken, bir yandan da Vedat'ın Nefes'e acı çektirmesine an be an şahit oluyordu.

Vedat, ilk gece olanlardan bahsetmeye başlayınca Tahir de Nefes'in parmaklarının kendisi yüzünden kırıldığını öğrenmiş oldu. Nefes, son bir umutla yerlerini Tahir'e anlatmaya çalışıyordu. Niko'nun onları ele verdiğini ve hala Gürcistan'da olduklarını Vedat'a çaktırmadan Tahir'e duyurdu. Ancak zaman yoktu. Vedat, Nefes'i öldürmek üzereydi. Vedat, Nefes'e son duasını etmesini söyledi ve ardından bir silah sesi duyduk.

Mustafa ise kardeşinin hayatını kurtarmak için Eyşan'ı kaçırmıştı. Yayladaki evin elektrikleri kesilince Eyşan, Mustafa'nın hiç beklemediği bir tepki verdi.

Genelde sakin mizacı ve soğukkanlı tavırlarıyla tanıdığımız Eyşan, bir anda korkudan yere sinmişti. Mustafa, Eyşan'ı o halde görünce sakinleşmesi için yanında kaldı. Her hafta Nefes'e etmediği laf kalmayan Mustafa'nın bu şefkatli tavırları sinir bozucu olmaktan öteye geçemedi. Nefes'i 'sözde' kocasından korumak için kılını bile kıpırdatmayan Mustafa, Eyşan bekar bir kadın diye kendisini korunmaya layık gördü anlaşılan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tahir, Nefes'in öldüğünü sandığı için nereye saldıracağını şaşırmıştı. Onun bu çaresizliği hepimizin yüreğini acıttı...

Tahir'in telefon kapanmadan önce son duyduğu şey, Nefes'in Yiğit'i kendisine emanet ettiğiydi. Bu yüzden ne olursa olsun Yiğit'i bulmaya ve onu korumaya kararlıydı, ayrıca Nefes'i ölü ya da diri Vedat'ın eline bırakmamaya da ant içmişti.

Tahir, Nefes'in verdiği ipuçlarıyla Niko'nun peşine düştü ve Gürcistan sokaklarında sıkı bir kovalamaca sahnesi seyrettik.

Tahir, Nefes'in verdiği ipuçlarıyla Niko'nun peşine düştü ve Gürcistan sokaklarında sıkı bir kovalamaca sahnesi seyrettik.

Sonunda Niko'yu yakalamayı başaran Tahir, Nefes'i nereye götürdüklerini öğrendi ve İdris ile birlikte yola koyuldular. Niko'nun verdiği adrese giden ikili, Vedat'ın adamlarının binanın çevresinde nöbet tuttuklarını görünce Nefes'in yaşadığını anladı. Peki, Nefes nasıl hayatta kalmıştı?

Vedat, Nefes'i öldürmek için silahını çekse de onu vurmayı başaramamıştı. Nefes'e olan zaafı, onu öldürme isteğinden ağır basmıştı.

Tabancayı havaya doğru ateşleyen Vedat, Nefes'i öldürememiş olmasının yarattığı ruh haliyle bağırıp ağlamaya başladı. Nefes yere çökünce onun yanına gitti ve o sırada Tahir'in verdiği telefonu görüp iyice delirdi.

Öfkesini Nefes'ten çıkarmaya başlayan Vedat'ı durdurmak mümkün değildi. Ta ki Nefes, Vedat'ın tabancasını ele geçirene kadar...

Nefes, Vedat'ın onu öldüremeyeceğini anlamıştı. Bu yüzden, oğluna kavuşabilmek için silahı kendi çenesine dayayıp Vedat'ı tehdit etti. Eğer Vedat, oğlunu hemen getirmezse ya da adamlardan biri içeri girmeye çalışırsa gözünü kırpmadan kendini vuracağını söyledi.

Mustafa ise gece verdiği tepki yüzünden Eyşan'ın geçmişini sorgulamaya başlamıştı. Yoksa Eyşan'ın kabuslarının sebebi Vedat mıydı?

Mustafa ise gece verdiği tepki yüzünden Eyşan'ın geçmişini sorgulamaya başlamıştı. Yoksa Eyşan'ın kabuslarının sebebi Vedat mıydı?

Eyşan, Mustafa'ya Vedat'ın 'onun kahramanı' olduğunu söyledi. Mustafa, Eyşan'ın söylediklerini pek ciddiye alamasa da hakikat buydu. Vedat, Eyşan için cinayet işlemişti. Mustafa'nın Eyşan'a olan merakı bizim gibi herkesi rahatsız etmiş olmalı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağabeyleri binbir dertle uğraşadursun, o sırada Yangaz Murat'la Nazar Hanım 'manitacılık' oynamakla meşgullerdi.

Fitne ve fücurlukta bir dünya markası olmaya aday Nazar ile sevgili olmak için çırpınan Murat, Mustafa ile Eyşan'ın kaldığı yayla evine Nazar'ı da götürdü. Tabii, Nazar hemen Mustafa ile Eyşan'ı fark etti ve durumu Asiye'ye yetiştirdi.

Sabaha kadar elinde tabancayla gözünü kırpmadan bekleyen Nefes, Tahir'in nerede kaldığını merak ediyordu.

Sabaha kadar elinde tabancayla gözünü kırpmadan bekleyen Nefes, Tahir'in nerede kaldığını merak ediyordu.

Vedat, Tahir'in gelmeyeceğini söylese de, Tahir aslında Nefes'i kurtarmak için dışarıda doğru zamanı kolluyordu. Tahir, bir şekilde Nefes'e işaret vermeyi başarınca Nefes de Vedat'ın dikkatini dağıtarak Tahir'in içeri girmesine yardım etti. Ve Tahir, Nefes'e yaşattıkları yüzünden Vedat'ı dövmelere doyamadı. (O tokatların acısını biz taa buralardan hissettik!)

Yiğit'in yerini öğrenmek için Eyşan'ı tehdit etmeye karar veren Tahir, Vedat'ı omzundan ve bacağından vurdu.

Nefes, Eyşan'ın Mustafa'nın elinde olduğunu Tahir'e söylemişti. Vedat'ın yaralı haldeki fotoğraflarını çeken Tahir, Mustafa'yı arayarak Eyşan'dan Yiğit'i teslim etmesini istedi. Yiğit'i Trabzon'a getirdikleri an Tahir de Vedat'ın yerini Eyşan'a söyleyecekti.

Yiğit, Mustafa'ya teslim edildi; Tahir'le Nefes ise Yiğit'i almak için yola koyuldu. Sonunda güvende olduklarını düşünseler de işler pek umdukları gibi gitmedi.

Yiğit'i almak için gittikleri yerde Vedat'ın adamları ile karşılaştılar. Vedat, Eyşan'ın köstebeği olan Bülent'i öldürüp önlerine atmıştı. Üstelik, dün gece Mustafa'ya teslim edilen Yiğit nasıl olduysa artık Vedat'ın elindeydi.

Mustafa, Vedat'tan istediği itirafı alıp Yiğit'i Eyşan'a vermişti!

Vedat'ın Nefes'in ağabeyini öldürdüğünü söyleyen video ve mektubu elde eden Mustafa, karşılığında Eyşan'ı serbest bırakmış ve Yiğit'i de onlarla göndermişti. Yaptığı şey yüzünden sövmelere doyamadığımız Mustafa, sadece bununla da kalmayıp bir de kendini vurdu. Artık gelecek hafta Tahir'e ne yalanlar söyleyeceğini siz düşünün!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Anlat Karadeniz, geçen haftaki reytinglerini geçip totalde 21.38 alarak yine zirveye oturdu!

Sen Anlat Karadeniz, geçen haftaki reytinglerini geçip totalde 21.38 alarak yine zirveye oturdu!

Sosyal medyada ise çarşamba akşamının en çok konuşulan dizisiydi. Bakalım, dün akşamki bölüm izleyicilerden nasıl tepkiler almış?

Mustafa Kaleli kendini bize nasıl affettirecek, bilmiyoruz...

Hepimiz isyanlardayız!

Nefes'in sonunda Tahir'e ağabeyinden bahsetmesi, yüreklere su serpti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merak edenler için yeni bölüm fragmanını şuraya bırakalım 👇

Bu haftadan itibaren, sizin oylarınızla 'Haftanın En İyi Performansı'nı belirleyeceğiz. Sizce bu bölüme kim damgasını vurdu? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
321
215
46
29
20
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Equilibrium

Yaklaşık 4 yıldır yabancı dizi izliyorum arada kardeş payi leyla ile mecnun gibi muhteşem dizileri izlesem de gerçek manada kendi kültürüme doyduğum bir dizi... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

duygularimin tercumani oldun. yorumun altina imzami atiyorum :)

Sevde Nur

şiddet şiddet şiddet daha çok şiddet. sevgiyi sevilmeyi sevmeyi reddeden bir toplum olduk. hayır şu baş roldeki oğlanda sözde kızı seviyor ama her fırsatta k... Devamını Gör

Luiz Emmi

onedio'da dizi bölümü anlatmak neyin kafası ben de bunu anlamıyorum.