Görüş Bildir
Haberler
Muhteşem Oyuncu Kadrosu ve Karmaşık İlişkileriyle İzleyenleri Ekrana Kilitleyen Babil Dizisinin İlk Bölümünde Neler Oldu?

etiket Muhteşem Oyuncu Kadrosu ve Karmaşık İlişkileriyle İzleyenleri Ekrana Kilitleyen Babil Dizisinin İlk Bölümünde Neler Oldu?

18.01.2020 - 00:55

Babil 1. bölümden büyük bir izleyici kitlesini kazandı bile.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Efsane kadrosuyla merakla beklenen Babil başladı. Ama ne başlamak! Nasıl olacak derken ilk sahnesi tam da şu şekildeydi, hep birlikte düştük.

İrfan, üniversitede profesör. Ama dekan olmak isteyen bir birey tarafından büyük bir iftiraya uğradı ve görevden atıldı.

İrfan, üniversitede profesör. Ama dekan olmak isteyen bir birey tarafından büyük bir iftiraya uğradı ve görevden atıldı.

Ama biliyorsunuz, bir geldi mi her şey üst üste gelir. Çocuğunun beyninde tümör olduğu ortaya çıktı, gittiği bütün kapılar yüzüne kapandı ve dava sürdüğü için yeni bir iş de bulamadı. Çaresizlik üstü çaresizlik yani.

Ela da anne tabii. Bu çaresizlikle nasıl baş edeceğini bilemiyor. Ne yapıp edip 1 milyon lira bulmak zorunda, o da İrfan'ın çocukluk arkadaşı Egemen'e gidiyor.

O ikisi arasında ne yaşanmış geçmişte bilemiyoruz, bu Egemen bir şekilde İrfan ve Ela'ya yardım edeceğini söylüyor. Sonu hayır mı, zor ihtimal.

Israrla mafya olmadığı dile getirilen ama muhtemelen çok daha ötesi olan Tefeci Süleyman'la görüşmeye gidiyor İrfan. Ve orada, hepimizin her an karşısına çıkabilecek bir karakter çıkıyor: Ayşe!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelelim Süleyman'a... Profesör olmuş birinin ilkokulu olan kendisinin ayağına gelmesinden memnun, acı seven bir karakter. Parayı ve gücü çok sevdiği her halinden belli.

İlay da Süleyman'ın sevgilisi. Tabii dünya 5 metrekare kadar küçük olduğundan, Egemen'le bir işler çeviriyorlar ve hatta İlay, İrfan'ın evlilikten son anda döndüğü büyük aşkı.

İrfan ve Ela'nın parayı bulabilmek ve alabilmek için bütün çabasını gördük birinci bölümde. Evladı için neler yapmaz ki insan?

Kaçak yollardan yurt dışına çıkmak, Egemen'in yardımıyla Süleyman'ı tufaya getirip bir şekilde parayı almak gibi bir delilik mesela!

Dizi daha ilk bölümden oldukça beğenilde ve Twitter'da TT listesinde zirveyi gördü!

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
345
122
5
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yeldas

kadro zaten los galacticos.. oyunculuklar tarifsiz... replikler ise "of of of kardeşim bu ne yahu" dedirten cinsten.. son dönemde mucize doktorla birlikte iz... Devamını Gör

ne bilim ne bileyim

Mahidevran yine Süleyman'ın karısı ve yine mutsuz Rüstem de yine bir bokluk yapacak gibj

cutielie

nur fettahoğlu'nun dizideki adı ela değil. Eda.