Görüş Bildir
Haberler
Mourinho: "Dünyanın En İyisi Benim"

Mourinho: "Dünyanın En İyisi Benim"

Enver K.
15.03.2015 - 11:50

Portekizli teknik adam yaptığı açıklamayla yine dünya gündemine oturmayı başardı.

Chelsea 'nin teknik patronu Jose Mourinho , kendisinin başkalarıyla karşılaştırılmayacağını belirterek, dünyanın en iyisi olduğunu söyledi.

Londra ekibinin PSG'ye elendiği maçın ardındna Jose Mourinho'nun açıklamaları bir türlü sona ermedi.

Açıklamalarda bulunan Portekizli hoca, 'İnsanlar benim hakkında endişelieniyor ama onlar benim mutluluğumun farkında bile değiller. Benim en büyük mutluluğum; diğerleriyle karşılaştırıldığım zaman aramızda gördüğüm büyük fark.' dedi.

Diğer teknik adamlarla arasında dev fark olduğunu belirten Mourinho, 'Diğerleriyle aramızda büyük bir fark var. Bu onlarla savaştığım anlamına gelmesin çünkü onlara da büyük saygım var. Fakat Premier Lig'de Avrupa kupasını kaldıran kim? Ben ve Louis van Gaal değil mi? Kaç hoca Premier Lig'de bir veya birden fazla şampiyonluk yaşadı? Ben ve Arsene Wenger. ' diye konuştu.

İddialı açıklamalarını sürdüren Portekizli teknik adam, 'Biraz da Avrupa'ya bakalım... Kaç teknik direktörün yedi lig şampiyonluğu var? Kaç tane hoca Şampiyonlar Ligi'ni iki kez kazandı? Carlo Ancelotti üç, Louis van Gaal ile Pep Guardiola ise iki kez... Ben bu gruba dahil değilim çünkü fazlasını kazandım. Buna rağmen benim hakkımda eleştirilerde bulunabiliyorsunuz.' diyerek kendini savundu.

Sert sözlerini sürdüren başarılı hoca, 'Beni özel hissettiren herkesin çok üstünde olmam. Siz benim hakkımda yazılan saçmalıkların umrumda olduğunu düşünüyorsunuz. İnanın umrumda değil...' dedi.

Moruinho, Manchester City'nin kaybetmesiyle büyük avantaj sağladıklarını belirterek kalan 11 maçtan dokuzunu kazanmaları halinde şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0