Görüş Bildir
Haberler
Monaco Falcao'ya Ağlıyor

Monaco Falcao'ya Ağlıyor

Fatih
22.01.2014 - 20:21

Monaco Falcao'ya Ağlıyor! Ağır Sakatlık!

Fransa Kupası'nda Monaco'nun amatör küme takımlarından Monts Or Azergues ile karşı karşıya geldiği mücaelede Radamel Falcao şoku yaşandı.

Fransa Kupası'nda Monaco'nun amatör küme takımlarından Monts Or Azergues ile karşı karşıya geldiği mücaelede Radamel Falcao şoku yaşandı.

Kolombiyalı oyuncu, 3-0 kazandıkları karşılaşmanın devre arasına kısa bir süre kala sol dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle sahayı sedyeyle terketmek zorunda kaldı. Devre arasında oyundan alınan Falcao'nun durumu ile ilgili takım arkadaşı Jeremy Toulalan ilk açıklamayı yaparken Kolombiyalı yıldızın durumunun hiç de iyi görünmediğini söyleyerek, 'Kazanmamızın bir anlamı kalmadı. İyi haberlerini bekliyoruz. Diliyoruz ki bir an önce aramıza tekrar katılır.' ifadelerini kulladı.

Radamel Falcao, Monaco'ya transfer olduğundan bu yana ikinci kez sakatlanarak bir kez daha şanssızlık yaşadı. Yıldız oyuncunun sakatlığının ciddi olmasından ve Dünya Kupası'nda ülkesini yalnız bırakmasından korkuluyor... Konuyla ilgili net açıklamanın ise Perşembe günü yapılması bekleniyor.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/fra...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın