Görüş Bildir
Haberler
Minimizer Korse

Minimizer Korse

Renkli Kelebek
26.04.2014 - 16:31 Son Güncelleme: 26.04.2014 - 17:46

Minimizer Korse

Minimizer korse ürünleri ve daha fazlasına yazılarımızdan rahatça ulaşabilir püf noktalarını ögrenebilir ve taksitli ödeme seçenekleri ile kolayca sipariş verebilrisiniz.

Hem sağlıklı ve hem de daha fit bir vücuda sahip olabilmek için kullanılan korseleri sitemizden inceleyebilirsiniz. İç giyim  markalarının ürettiği korseler oldukça çeşitlidir. Birbirnden kaliteli korse çeşitlerini incelemek için sayfamıza sizi davet ediyoruz.

Özellikle kadınların zayıf gözükmek için kullandığı esnek iç giysi çeşididir. Korse çeşitleri; kilo sıkıntısı olan, doğum sonrası sarkmalara önlem alabilmek için ve bel fıtığı gibi durumlarda bedeni düzgün tutması amacıyla da kullanılırlar. Korseleri, dikişli korse ve dikişsiz korse olmak üzere, dikiş tekniklerine göre bulabilirsiniz. Ayrıca; bel korse, çıtçıtlı korse, boy korse, boxer korse, paçalı korse, doğum sonrası korsesi gibi özelliklerine göre de kategorize edilmektedir.

Sizi daha sağlıklı ve daha fit bir görüntüye kavuşturan korse Çeşitlerini bu sayfamızdan inceleyebilir, yorumlarını okuyabilirsiniz. Korse markalarının ürettiği, korse çeşitlerini kıyaslayarak kendinize en uygun olanını seçebilirsiniz. Ayrıca sitemizden korse fiyatlarını görebilir ve beğendiklerinizi sipariş verebilirsiniz.

Sitemiz; güvenli alışveriş yapmanız için, üst düzey güvenlik sertifikaları ile korunmaktadır.

Korse Çeşitleri

  • Atlet Korse

  • Bel korse

  • Boy korse

  • Etek korse

  • Paçalı korse

  • Slip & Boxer korse

  • String korse

Gizli Paketleme

İç giyim siparişlerinde dikkat edilen ilk maddelerden olan gizli paketleme işlemini sitemizdeki her ürün için veya her siparişiniz için uygulamaktayız. Sizler siparişlerinizi verdiğiniz andan itibaren bu gizlilikte başlamaktadır ve kargo çalışanları veya sizin haricinizde kargonuzu teslim alan herhangi birisi kargo içeriği hakkında bilgiye kesinlikle sahip olmayacaktır.

İndirimli İç Giyim Siparişi

Birbirinden kaliteli iç giyim modelini sitemizden bulabilirsiniz. Oldukça geniş bir yelpazede sunmaya gayret ettiğimiz iç giyim çeşitlerini inceleyebilir, bir başka markanın modelleri le kıyaslayabilir ve indirim KUPONUnuzu kullanarak güvenle sipariş verebilirsiniz.

Google plus üzerinden fırsatları yakalayın icgiyim - Google+

Kaynak: http://www.icgiyim.com.tr/
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın