Görüş Bildir
Haberler
Milli Maça Özbek Hakem

Milli Maça Özbek Hakem

Fatih
08.11.2014 - 22:27

Milli Maça Özbek Hakem

A Milli Futbol Takımı'nın, 12 Kasım Çarşamba İstanbul'da Brezilya ile oynayacağı özel maçın hakemleri belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20.30'da başlayacak Türkiye-Brezilya maçını Özbekistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Ravshan Irmatov yönetecek.

Irmatov'un yardımcılıklarını Abdukhamidullo Rasulov ile Jakhongi Saidov yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya olacak.

Türkiye ile 12 Kasım Çarşamba günü özel maç yapacak Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosunda yer alan oyuncular, yarın akşam İstanbul'a gelmeye başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Brezilya A Milli Takımı'nın oyuncuları kulüplerindeki lig maçları tamamlandıktan sonra yarın akşam ve 10 Kasım Pazartesi sabahı farklı gruplar halinde İstanbul'a gelecek.

İstanbul'da kaldığı süre boyunca Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de konaklayacak Brezilya Milli Takımı, Türkiye'deki ilk antrenmanını ise 10 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 17.00'de karşılaşmanın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacak. Bu antrenmandan hemen önce ise statta antrenmanı takip edecek basın mensupları için 'mixed zone/karma alan' etkinliği gerçekleştirilecek.

Brezilya A Milli Takımı, 11 Kasım Salı da Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de, saat 12.45'te basın mensupları için bir 'mixed zone' etkinliği daha düzenleyecek.

Brezilya, aynı gün saat 16.00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacağı idmanla Türkiye maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Brezilya A Milli Takım Teknik Direktörü Dunga, antrenmanın ardından statta basın toplantısı yapacak.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/millitakim/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0