Görüş Bildir
Haberler
Microsoft Sway İle Hikayenizi Rahatça Anlatın

Microsoft Sway İle Hikayenizi Rahatça Anlatın

Teknoloji Haberleri
16.11.2014 - 17:17 Son Güncelleme: 16.11.2014 - 17:48
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft Sway ile telefonunuz üzerinden rahatça web sitenizi yapın.

Office ailesinin yeni üyesi Sway fikirlerinizi ve anlatmak istediklerinizi doğrudan telefonunuz üzerinden paylaşmanıza imkan sunan yeni bir uygulama.

Microsoft ‘un geçtiğimiz Ekim ayında duyurduğu Sway şu an için sadece davet ile kullanıcı alıyor. Fakat bu hafta Yeni Zellanda’da bulunan iPhone kullanıcıları Sway uygulamasının önizleme sürümünü deneme fırsatı buldular.

Uygulamanın açılışında dikkati çeken ilk şey arayüzün, bir Microsoft ürününe göre, çok sade bir tasarıma sahip olması. “Create your own Sway” seçeneği haricinde bir iki düğme ve ayarlar kısmı bulunuyor.

Boş bir Sway yarattığınızda, anlatmak istediğiniz hikayeyi hazırlamak için, fotoğraflar ve yazılar ekleyebiliyorsunuz. Bunu yapmak ise oldukça kolay. Elinizde dört adet seçenek var. Galeriden fotoğraf yükleyebilir, yeni bir resim ekleyebilir, yazmak istediğiniz metini girebilir ve bir başlık ekleyebilirsiniz. İçeriği eklediğinizde nasıl görüneceğini ise “view” tuşuna basarak kolaylıkla görebiliyorsunuz.

Önizleme için girdiğiniz “view” kısmında sayfanın yapısını değiştirebilir, farklı şablonlar ve sayfa dizaynları arasında seçim yapabilirsiniz. Şu an inceleme versiyonunda çok seçenek olmamasına rağmen, Sway websitesinde yazdığına göre, daha fazla seçenek yakında kullanıcılara sunulacak.

Yeni Zellanda’da App Store üzerinden indirilmeye açılmış olan uygulamanın deneme sürümünü, diğer ülkelerden elde etmek için www.sway.com adresine girerek davetiye isteyebilirsiniz.

Kaynak: http://techkafa.com/microsoft-sway-il...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın