Görüş Bildir
Haberler
MHP'li Vural, Başbakan'a Urla'daki Villaları Sordu

MHP'li Vural, Başbakan'a Urla'daki Villaları Sordu

Onedio Medya
01.02.2014 - 19:03 Son Güncelleme: 01.02.2014 - 19:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP'li Vural, Başbakan'a Urla'daki Villaları Sordu

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Başbakan Erdoğan’ın hukuksuz dinlemelerle elde edilen ‘ananas’ı diline doladığını söyledi.

'TÜRKİYE'DE BİR DİNLEME VARSA, SORUMLUSU HÜKÜMET'TİR'

Meclis’te düzenlediği basın toplantısında konuşan Vural, mahkeme kararıyla yapılan ve internete sızan dinlemelerin ise görmezden gelindiğini hatırlattı. Vural, “Başbakan düne kadar rahatsız olmadığı dinlemelerden şimdi rahatsız. Çünkü o dinlemelerde ihale yolsuzlukları var, havuzlar var, villalar var. Ama ananas dinlemesini ağzına alıyorsun. Bununla ilgili yargı kararı mı var? Kim dinledi o zaman bunu? Türkiye’de bir dinleme varsa, bunun sorumlusu hükümettir.” ifadelerini kullandı.

Zaman'ın haberine göre; Oktay Vural, hükümetin, Özel Yetkili Mahkemeler’in kaldırılması kararını da ‘taktik’ olarak değerlendirdi. Vural, “Yolsuzlukların üstünü örtmeye çalışacaklar. Yoksa demokratikleşmek, hukuk devleti hepsi masaldır. Anlayacağınız ÖYM’ler bahane, yolsuzluk şahane. Başbakan ve şürekasına yolsuzluk diyorsun; cevap riv riv riv… Urla’daki villalar diyorsun; cevap riv riv riv… ATV-Sabah satışları diyorsun; cevap riv riv riv… Ayakkabı kutusu, para kasaları diyorsun; cevap riv riv riv… Bilal, Reza Zarrab, Yasin El Kadı diyorsun cevap; riv riv riv.” dedi. 4 bakan hakkındaki fezlekelerin Meclis’e gelmemesini de eleştiren Vural, “O fezlekeler buraya gelecek. Milli iradeden kaçamayacaklar. Bunun kaçarı kuçarı yok. Paşa paşa getirecekler.” diye konuştu.

Haberaktif

Kaynak: http://www.aktifhaber.com/mhpli-vural...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0