Görüş Bildir
Haberler
MHP’li Özel: 'Görüntüdeki Benim'

MHP’li Özel: 'Görüntüdeki Benim'

yelda kahveci
11.04.2014 - 08:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran zanlı Orhan Övet ile tokalaştığı an güvenlik kamerasına yansıyan kişi MHP'nin Elmadağ Belediye Başkan Adayı Aytaç Özel. Yazılı açıklama yapan Özel, saldırganı tanımadığını söyledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırının ardından ortaya çıkan yeni kamera görüntülerinde saldırgan Orhan Övet’le tokalaştığı görülen kişinin kimliği belli oldu.

30 Mart yerel seçimlerinde MHP'nin Elmadağ Beldiye Başkan Adayı Aytaç Özel, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Özel, saldırganı kesinlikle tanımadığını, bir vatandaş olarak yanına gelerek kendisiyle tokalaştığını söyledi. Özel, 'Buradan açıkça belirtmek istiyorum ki, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu menfur saldırıyı gerçekleştiren şahsı hiçbir şekilde tanımadığım gibi, yapılan saldırıyı da şiddetle kınıyorum' ifadelerini kullandı.

Kamera görüntülerinde saldırganın MHP grup toplantısının ardından bir kişi ile tokalaşması ve sohbet etmesi tartışmaları da beraberinde getirmişti.

‘CHP bulunmasını istemişti’

Ortaya çıkan yeni kamera görüntülerinde Orhan Övet TBMM yerleşkesinde uzun süre dolaşıyor. Tüm güvenlik noktalarından geçiyordu. Bazı yerlere birkaç defa girip çıkan Övet, bir kalabalığın arasına karışıp burada biriyle sohbet ettikten sonra o kişiyle tokalaştığı görülüyordu.

TBMM İdare Amiri ve CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, 'TBMM Koruma Güvenlik Daire Başkanlığı'na sordum. İğneyle kuyu kazılıyor. Daire Başkanlığı ile daha önce konuştuğumda tüm kamera kayıtlarının savcılığa gönderildiğini söyledi. Savcılığın bu kişiyi tespit etmesi gerekir' demişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/sal...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0