Görüş Bildir
Haberler
Messi'nin Favorisi Hollanda ve Almanya

Messi'nin Favorisi Hollanda ve Almanya

Batuhan
17.06.2014 - 11:19

Messi'nin Favorisi Hollanda ve Almanya

Lionel Messi, Brezilya'da devam eden FIFA Dünya Kupası'nda en iyi performansı sergileyen takımların Hollanda ve Almanya olduğunu açıkladı.

Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Lionel Messi, Brezilya'da devam eden FIFA Dünya Kupası'nda en iyi performansı sergileyen takımların Hollanda ve Almanya olduğunu söyledi.

Brezilya'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ajantinli yıldız, turnuvada şimdiye kadar oynanan maçları ve takımının Bosna Hersek karşısında aldığı 2-1'lik galibiyeti değerlendirdi.

Hollanda'nın son dünya şampiyonu İspanya'yı 5-1 yenmesini kimsenin beklemediğini vurgulayan Messi, 'Turnuvada şu ana kadar en iyi takımlar Hollanda ve Almanya. Yine de takımlar sadece bir maç oynadı ve sahada neler yapabileceğini tam olarak gösteremeyen ve birçok ülke var' ifadesini kullandı.

Messi, Bosna Hersek'i yenmelerine rağmen takımının performansından memnun olmadığını belirterek, 'Arjantin gibi bir takım, sadece kendi sistemine odaklanmalı, rakiplerine göre bunu değiştirmemeli. Tabii ki maçın gidişatına göre farklı bir sisteme geçilebilir' değerlendirmesinde bulundu.

Arjantin'in her zaman 3 forvetle oyuna başlaması gerektiğini ve Bosna Hersek karşısında ikinci yarıda bu sisteme dönünce daha rahat oynadıklarını söyleyen 27 yaşındaki oyuncu, 'Alıştığımız bu oyun tarzı. Hazırlık maçlarında ve elemelerde hep böyle mücadele etmiştik' dedi.

Arjantin Teknik Direktörü Alejandro Sabella'nın Bosna Hersek karşısında sistem değişikliğine gitmesinin nedenini bilmediğini kaydeden Lionel Messi, 'Bunu kendisine sorun. Kararı o verir ve bizde çıkar oynarız. Belki de 3 puanı kaybetmemek adına böyle oynattı' şeklinde konuştu.

Dünya Kupası'nda F Grubu'nda mücadele eden Arjantin, ikinci maçını 21 Haziran Cumartesi günü İran ile oynayacak.

Muhabir: Doğa Kırmızıoğlu, Bülent Aslan | AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/346023--mes...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0