Görüş Bildir
Haberler
Meireles'ten Şaşırtan İstatistik

Meireles'ten Şaşırtan İstatistik

Fatih
27.01.2014 - 19:54

Meireles'ten Şaşırtan İstatistik!

Çok tartışılmasına karşın Ersun Yanal'ın vazgeçmediği isimlerden olan Raul Meireles'in oynadığı maçlarda, Fenerbahçe'nin aldığı galibiyet serisi dikkat çekiyor.

Sadece bu sezon değil transfer olduğu günden beri tartışmaların odağında olan Portekizli yıldız Raul Meireles ne kadar tartışılırsa tartışılsın Torku Konyaspor maçına da ilk 11'de çıkıyor.

Her ne kadar eleştirilse de Ersun Yanal'ın vazgeçmediği isimlerden olan Meireles'in bu sezon gösterdiği performans tartışıladursun, sarı lacivertli takımın Portekizli oyuncunun oynadığı karşılaşmalardaki galibiyet serisi dikkat çekiyor.

Meireles'in oynadığı yedi karşılaşmada altı galibiyet bir beraberlik alan Fenerbahçe'nin bu süreçte berabere kalarak puan kaybı yaşadığı tek maç da Meireles'in 30 dakikada kırmızı kart görüp atıldığı Beşiktaş karşılaşması. İşte Meireles'in oynadığı maçlar ve skorları: Fenerbahçe 5 - 2 Sivasspor Meireles 90 dakika oynadı. Fenerbahçe 4 - 0 SB Elazığspor Meireles 83 dakika oynadı. Fenerbahçe 3 - 3 Beşiktaş Meireles 30 dakika oynadı. Fenerbahçe 5 - 1 Kayserispor Meireles 71 dakika oynadı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın