Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ali Erbil'den Şok İtiraflar.. Mehmet Ali Erbil Kimdir, Kaç Yaşında?

Mehmet Ali Erbil'den Şok İtiraflar.. Mehmet Ali Erbil Kimdir, Kaç Yaşında?

Gaye Sülün
23.09.2021 - 14:10

Mehmet Ali Erbil, GAİN'de yayınlanan 40 programında Jülide Ateş'in konuğu oldu. Açıklamalarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, ilişkilerini, evliliklerini ve kariyerini anlatırken duygusal anlar yaşadı. Peki Mehmet Ali Erbil Kimdir? Kaç yaşında, nereli? işte detaylar... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jülide Ateş'in programına konuk olan Mehmet Ali Erbil kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı. Zaman zaman duygusal anlar yaşadığı gözlenen Erbil, açıklamarıyla internet gündeminde yer aldı. Gençliği, aşkları ve ailesi hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Mehmet Ali Erbil hastalığı ne? Kaç yaşında ve nereli?

Televizyonların ünlü ismi Mehmet Ali Erbil, ilişkileri hakkında, 'kimle evlendiysem, severek aşkla evlendim. Onlar da benimle hiçbir beklentisi olmadan evlendiler' dedi. Programda Erbil, eski eşi Sedef Altuntaş için çok üzülürüm onun arkasından, gerçekten haksızlık ettiğimi düşünürüm, ama mümkün olmuyor bazı şeyler, elden gelmiyor... diye konuştu.

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

Mehmet Ali Erbil, Tiyatro ve sinema sanatçısı Saadettin Erbil'in oğlu olarak 8 Şubat 1957'de İstanbul'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul, Ankara ve Balıkesir'de yaptı.

1970 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümüne yatılı olarak girdi. Devlet Tiyatrosu'nda konuk oyuncu olarak başrolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazandı.  Birçok oyunda  yer alan oyuncu tek kanallı yayın döneminde TRT'de ‘Metronom’ adlı eğlence programında Derya Baykal'la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç'la bir ikili oluşturdular. Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, çeşitli kanallarda programlarla gündeme geldi. Özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil magazin gündeminin önemli isimleri arasındaydı.

MEHMET ALİ ERBİL EVLİLİKLERİ 

  • Muhsine Şehnaz Kamiloğlu (1980-1985)

  • Nergis Kumbasar (1989-1996)

  • Sedef Altuntaş (2001-2003)

  • Tuğba Coşkun (2005-2010)

MEHMET ALİ ERBİL ÇOCUKLARI

  • Sezin Erbil (d. 1982)

  • Yasmin Erbil (d. 1995)

  • Ali Sadi Erbil (d. 2006)

MEHMET ALİ ERBİL HASTALIĞI NEDİR?

Ünlü oyunucun hastalığının adı 'Kaçış Sendromu' dur. 'Capillary leak syndrome' olarak da bilinen hastalık, kanın yoğunlaşması, tansiyonun düşmesi gibi belirtiler gösterir.  Hastalık büyük miktarda plazma sızıntısı ile karakterize nadir görülen bir hastalık olarak biliniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın