Görüş Bildir
Haberler
Mandıralı'dan 3 Puan Yorumu

Mandıralı'dan 3 Puan Yorumu

Fatih
23.02.2014 - 23:16

Mandıralı'dan 3 Puan Yorumu

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, bundan sonraki karşılaşmalarda da dik oynamaya devam edeceklerini söyledi.

Hami Mandıralı, 2-1 galip geldikleri Kayserispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda gol pozisyonları bulduklarını fakat soyunma odasına mağlup olarak gittiklerini ifade ederek, 'İkinci yarı Trabzonspor, futbol kimliğini ortaya koydu. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz. İkinci yarı nasıl bir takım olduklarını gösterdiler. Bundan sonra da dik oynamaya devam edeceğiz. Önemli olan kazanma duygusunu aşılamak' dedi.

Polonyalı futbolcu Adrian da çok önemli bir 3 puan aldıklarını anlatarak, 'Özellikle ikinci yarı çok iyi oynadık ve bunun sonucunda galip geldik. Mutluyuz' diye konuştu.

Takımın Romen futbolcusu Bourceanu ise ilk yarı her iki takım için dengeli bir oyun olduğunu belirterek, ikinci yarıda ise oyunu önde götürmeyi başardıklarını vurguladı.

'İlk yarı gol pozisyonlarına girdik, golü de attık. İkinci yarının başında çok dikkatli olmamız gerekirdi ama maalesef olamadık' diyen Paciencia, 'İkinci yarı yediğimiz gollerden sonra berberliği yakalayabileceğimiz pozisyonlar oldu ama bunu da kullanamadık. Sonuçta yenildik' dedi.

Okay Yokuşlu ise ilk yarı fena oynamadıklarını kaydederek, 'İlk golü bulduk ama Trabzonspor ikinci yarıya iyi ve baskılı başladı. Trabzonspor, 15 dakikalık bir tempo yükseltti ve maçı orada aldı' şeklinde konuştu.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1376...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın