Görüş Bildir
Haberler
Mancini'den Florya Yasakları

Mancini'den Florya Yasakları

adem kara
05.04.2014 - 12:07

Telefon, Twitter ve Gazete Yasak!

Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe maçı öncesi kendilerini kampa soktu. Telefonlar kapandı. Twitter’a kimse girmiyor. Gazeteler okunmuyor.

Fenerbahçe ile kader maçına çıkacak olan Galatasaray’da futbolcular sahadan zaferle ayrılmak için kendilerine çeşitli yasaklar koydu... Sarı kırmızılılar adeta dış dünya ile ilişkilerini keserken, kendilerini de hafta başından itibaren kampa aldıkları ortaya çıktı.

Gelin, Galatasaraylı oyuncular Fenerbahçe derbisine kendilerini nasıl hazırladılar, birlikte bakalım. Öncelikle teknolojik yönden futbolcular kendilerini tamamen soyutladı. Telefonlar kapatıldı. Twitter, Instagram gibi sosyal medya sitelerinden uzak duruyorlar.

Özür dilenecek

Dev derbiye daha iyi konsantre olmak için oyuncular aileleriyle vakit geçirdi. Son haftalarda artan eleştirilere de adeta kulak tıkandı.

Bunun için aleyhte çıkan yazılardan etkilenmemek adına gazete okumayı ya da televizyonda herhangi bir spor programı izlemeyi bir kenara bıraktılar.

Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe karşısında alınacak galibiyetle bir anlamda taraftarla barışmak, elde edilecek skorla da özür dilemek istiyor. Oyuncular kendi aralarında yaptıkları görüşmelerde de, “Taraftarlarımıza en azından bir derbi galibiyeti armağan etmeliyiz” diye birbirlerine moral aşılıyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0